Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Canal Villas Khaolak

Zapisz
Prześlij dalej
9/2 M.1 Khuk-khak, Takua Pa 82190 Tajlandia
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com
Wyświetl wszystkie 10 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów, dotyczą jednego pokoju, podlegają zasadom zmiennego obłożenia obowiązującym w obiekcie oraz odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.

Informacje

#22 z 31 kwater specjalnych w lokalizacji: Takua Pa
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Wi-Fi
Basen
Restauracja
Plaża
Transport na lotnisko
Cechy pokojów
Wnęka kuchenna
Rodzaj pokoju
Apartamenty

Lokalizacja

Pełny widok
57Można dojść na piechotę
Ocena: 57 na 100
17restauracjiw obrębie 1 km
1atrakcjaw obrębie 1 km
Porównaj popularniejsze hotele
3recenzje0pytań z odpowiedziami0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
Okres roku
Typ podróżnego
Język
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
Użytkownik Jennifer L napisał recenzję sty 2018
12 przesłanych treści1 podziękowanie
+1
The canal is a smelly slew, the pool is absolutely filthy, there were bugs in the cabinets in the kitchen. The purported bbq area is a rusty old bbq (dirty). Someone else bar of soap was in the bathroom. Room safe didn't work. A huge pile of beer bottles lined the route to our villa. The window was broken and we couldn't close it. My daughter was covered in mosquitos bites. I mentioned the dirty pool (so cloudy you can't see the bottom) and they said they would clean it (but they just scooped out the leaves and debris ..it was still filthy). BUYER BEWARE....the pictures shown to us at booking time are NOT what the place looks like. I have attached some of mine. If you book, make sure you can get out of the booking (our extremely costly mistake) We were the third set of people to leave in 24 hours. Fortunately, there are lots of nearby hotels and resort to book into. We stayed three hours and could bear anymore! We moved to another hotel for the next 10 days.
Czytaj dalej
Termin pobytu: grudzień 2017
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Wskazówka dotycząca pokojów: choose another hotel for a good room!
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
Podziękuj
Prześlij dalej
Odpowiedź od użytkownika FamilyOnTourKhaolak (ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า) z obiektu The Canal Villas Khaolak
Odpowiedź udzielona 22 mar 2019
Dear Guest, Thank you so much for your recent stay at The Canal Villas Khaolak. We are glad you have a pleasant stay in overall. We'd be much appreciate if you come stay with our family again. We will improve the disadvantages of the villas that you have recommended better. For any questions, please feel free to contact us through : rsvn.thararat@gmail.com Best regards, Thararat /rsvn
Czytaj dalej
Użytkownik Анна К napisał recenzję maj 2017
Koh Samui, Tajlandia32 przesłane treści15 podziękowań
Отдыхали в апреле 2017 г. Остались довольны расположением - близко пляж, кафе, массаж; размещением - просторный дом с двумя спальнями, большой гостиной, приватным маленьким бассейном, современным интерьером. Для более комфортного проживания дольше чем на сутки не хватало плиты и немного посуды. В целом рекомендую.
Czytaj dalej
Termin pobytu: kwiecień 2017Typ podróży: Podróż z rodziną
1 podziękowanie
Podziękuj
Prześlij dalej
Odpowiedź od użytkownika FamilyOnTourKhaolak (ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า) z obiektu The Canal Villas Khaolak
Odpowiedź udzielona 22 mar 2019
Dear Guest, Thank you so much for your recent stay at The Canal Villas Khaolak. We are glad you have a pleasant stay in overall. We'd be much appreciate if you come stay with our family again. We will improve the disadvantages of the villas that you have recommended better. For any questions, please feel free to contact us through : rsvn.thararat@gmail.com Best regards, Thararat /rsvn
Czytaj dalej
Użytkownik Irina R napisał recenzję lut 2017
Republic of Buryatia, Rosja23 przesłane treści18 podziękowań
Очень удобные и уютные домики, хорошо расположены, тихая и красивая территория, у нас было две виллы, одна с собственным небольшим бассейном и двумя спальнями, а вторая с одной спальней, обе большие, все в хорошем состоянии, каждый день уборка, готовили сами на общей кухне. До пляжа не далеко. Если соберусь еще в Као Лак, то вернусь сюда. Из недостатков: 1. в бассейне нет лестницы для спуска в воду, очень не удобно вылезать, да и детям не совсем безопасно 2.на такое количество домиков на кухне всего одна плитка для приготовления пищи, считаю это большой недоработакой администрации 3.тяжело искать, особенно в темноте, нужно знать, что заезжать с главной дороги нужно под шлагбаум отеля Beyond Resort Khaolak
Czytaj dalej
Termin pobytu: styczeń 2017
Wartość
Lokalizacja
Obsługa
Typ podróży: Podróż z rodziną
Wskazówka dotycząca pokojów: Думаю, что виллу лучше выбирать не около бассейна, так как может быть шумно от посетителей бассейна.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
1 podziękowanie
Podziękuj
Prześlij dalej
Odpowiedź od użytkownika FamilyOnTourKhaolak (ผู้จัดการฝ่ายต้อนรับลูกค้า) z obiektu The Canal Villas Khaolak
Odpowiedź udzielona 22 mar 2019
Dear Guest, Thank you so much for your recent stay at The Canal Villas Khaolak. We are glad you have a pleasant stay in overall. We'd be much appreciate if you come stay with our family again. We will improve the disadvantages of the villas that you have recommended better. For any questions, please feel free to contact us through : rsvn.thararat@gmail.com Best regards, Thararat /rsvn
Czytaj dalej
Napisz recenzję
Jakie są Twoje wrażenia z pobytu w hotelu?
Napisz recenzję
Podziel się najlepszym zdjęciem
Podziel się ze światem swoimi wrażeniami z pobytu w hotelu.
Opublikuj zdjęcie
Szybko otrzymaj odpowiedzi
Zadawaj nurtujące Cię pytania innym podróżnym oraz pracownikom hoteli.
Prześlij
ROZPIĘTOŚĆ CEN
26 USD - 79 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
TajlandiaPhang Nga ProvinceTakua Pa
LICZBA POKOI
11
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie Tripadvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem
Często zadawane pytania dotyczące obiektu The Canal Villas Khaolak
Jakie popularne atrakcje znajdują się w pobliżu obiektu The Canal Villas Khaolak?
Do pobliskich atrakcji należą Pak Weep Beach (1,1 km) i Bar-Ku (0,6 km).
Jakie udogodnienia dostępne są w obiekcie The Canal Villas Khaolak?
Do najpopularniejszych oferowanych udogodnień należą bezpłatna sieć wi-fi, basen i restauracja.
Jakie opcje posiłków i napojów dostępne są w obiekcie The Canal Villas Khaolak?
Goście mogą korzystać podczas pobytu z następującego udogodnienia: restauracja.
Czy w obiekcie The Canal Villas Khaolak dostępny jest parking?
Tak, dla gości dostępne jest następujące udogodnienie: bezpłatny parking.
Jakie restauracje znajdują się w pobliżu obiektu The Canal Villas Khaolak?
Do pobliskich restauracji należą Krua Thai, Chill-Lay Restaurant & Bar i Bar Say and orchidé restaurant.
Czy obiekt The Canal Villas Khaolak oferuje możliwość ćwiczenia?
Tak, goście mają podczas pobytu dostęp do następującego udogodnienia: basen.
Czy obiekt The Canal Villas Khaolak oferuje transport wahadłowy z lotniska / na lotnisko?
Tak, obiekt The Canal Villas Khaolak zapewnia gościom transport z lotniska i na lotnisko. Zalecamy uprzedni telefon w celu potwierdzenia szczegółów.
Czy obiekt The Canal Villas Khaolak oferuje udogodnienia dla osób niepełnosprawnych?
Tak, oferowane jest następujące udogodnienie: dostęp dla niepełnosprawnych. W celu uzyskania bardziej szczegółowych informacji zalecamy uprzedni telefon.