Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Clarion Inn & Suites Murfreesboro

Amatorskie (97)
Pokój i apartament (31)
Posiłki (8)
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Bar/Salon
Basen
Restauracja
Śniadanie w cenie
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Basen kryty
Basen podgrzewany
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Dostęp dla niepełnosprawnych
Jacuzzi
Pokój bankietowy
Pomieszczenia konferencyjne
Pralnia samoobsługowa
Sale konferencyjne
Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin)
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Dostępne pokoje dla palących
Klimatyzacja
Mikrofalówka
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Średniej klasy
Dla rodzin
KLASA HOTELU
Recenzje i nie tylko
304recenzje
132zdjęcia
5pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 77
  • 57
  • 56
  • 42
  • 72
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zatrzymaliśmy się w Clarions wcześniej i ten był wielkim rozczarowaniem. Hotel był bardzo brudny i zaniedbany. W holu z wyglądają tak dobrze jak wejdziesz do hotelu, ale kiedy zaczniesz chodzić do pokoju zobaczysz jak brudne staje się. Temperatura gwałtownie się zmienia, przez
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika George S (Director of Sales) z obiektu Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Odpowiedź udzielona 29 lip 2017
Please accept our apology for your experience at our hotel. We are getting ready to start a large renovation that will take care of every one of your concerns. If you are ever in the area again, I would really like for you to give me a call and I will be glad to take care of you.
Czytaj dalej
Starszy hotel z innej sieci. Dobrze utrzymane. Czyste. Niewielkie pokoje, ale to dobre miejsce na pobyt. Kryty basen był fajny, tak samo jak jacuzzi. Wanna to niebezpieczne odpływu w środku. Łatwy do zwrotnicy z czopem stopą. Mieliśmy dobry sen i udaliśmy się na śniadanie o 9 :
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika George S (Director of Sales) z obiektu Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Odpowiedź udzielona 31 lip 2017
Thank you for taking time to write a review for your recent stay with us. Regarding our breakfast hours, they are 6-9 on weekdays, and 7-10 on the weekends. We are sorry that you were not told this at check in and we have advised our front desk to make sure to inform the guests at check in. We have also ordered signs to post, to help remedy this.
Czytaj dalej
Szukaliśmy niedrogiego hotelu na jedną noc dla naszej grupy 3 dorosłych i 5 dzieci. Zarezerwowane 2 pokoje (łączone) - $ 130 i nasze trzymamy kciuki. Nasze pokoje miały lodówka i kuchenka mikrofalowa, suszarka do włosów i przybory toaletowe, żelazko i deska do prasowania, i
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika George S (Director of Sales) z obiektu Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Odpowiedź udzielona 31 lip 2017
Thank you for taking the time to write a review for your stay. Yes, we are a very kid-friendly hotel, and promote it as such. On a side note: we are in the process of renovating our hotel, with major updates to every room...new carpet...new walls...new furniture...SAME BEDS!! So if you are in the area again after the first of the year, please stop by and see us!
Czytaj dalej
Nasz zespół zarezerwowany hotel na szkolny turniej nie grali w i żałuję, że nie mam się gdzie indziej. Korytarze były brudne i prawie wszystkie moi rodzice mieli skarg na ich pokoje. Klimatyzacja nie działa, prysznice nie działał, itp. wc zatkało w naszym pokoju i powiedziano
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika George S (Director of Sales) z obiektu Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Odpowiedź udzielona 31 lip 2017
Stacy - I am so very sorry that you and your team had this experience with us. Bottom line, this is unacceptable. I love our teams staying here, as I believe that we are set up for teams to use the atrium, pool and have a great breakfast with lots of fellowship. For your group to have this experience simply saddens me. This is not normally who we are. We have had our internet system totally rewired and updated, and are adding more staff to take care of our guests. Regarding room condition, we are scheduled for a total remodel to be completed by early 2018, starting in the fall of 2017. That being said, that does not help you right now, but I do want you to know that your issues are taken very seriously. If you happen to be in the area next summer for a tournament I wish you would give us one more opportunity to show you all of our guest friendly improvements. Thank you for taking the time to write a review. We cannot fix things if we don't hear from our guests. Steph Norris Director of Sales Clarion Inn Murfreesboro
Czytaj dalej
Poszliśmy do 4 lipca weekend. . Lokalizacja jest nas 24 w pobliżu sklepów i wiele restauracji. Personel był bardzo miły, ładny pokój i dobre śniadanie. Na pewno tam wrócimy. Około 25 - 30 km z Nashville.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika George S (Director of Sales) z obiektu Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Odpowiedź udzielona 31 lip 2017
Thank you for taking the time to write a review regarding your recent stay with us. We do feel we are at a great location with easy access to a variety of things in the area.
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaSale konferencyjne/bankietowe
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Clarion Inn & Suites Murfreesboro
Standard Room
PoprzednieNastępne
1234567
You're from Florida. Florida hotels rated at 3 stars would be an equivalent of a 5 star hotel in Tennessee. That's just the way this part of the country is. Overpriced, rundown, and they get by with it because, unlike hotels in the Sunshine State, there is no competition to drive up quality and drive down prices in the Nashville area.
0 głosów
Do you have reclining chairs in the rooms? And what is your pet rate?
As far as pets go, its is another 30$ easily, YOU MUST TAKE An essential oil that works for your pets like Oregano Oil for cats ears and dogs as needs be There Are either bed bugs or No-See-ums not just fleas there, I am soo grateful we had happened to bring oregano oil w olive oil for another health issue along, from now on will too, so that knew my pest-free pets would be okay after googling in mid of night while our pets were overcame by them I Stopped Them before bringing them into our car too!!! This up to Sept 2017 anyway Has been an Ignored low class motel/ no way fancy lobby Reality of situation!! Scam! Go elsewhere Murfreesboro is better than this!! It IS DIRTY anyway, So healthy pets and People TOO should Avoid haring their skin, immunities, lungs and Safety from this place! New maids are needed badly in Murfreesboro that WILL take away months of dirt and never leave any like now again! Recliners?/ Might as well go to a REAL Hotel/ but even the Hermitage in downtown Nashville Doesn't pretty sure! Sometimes you can't take your sofa with you !! LLL! But This Was More Than Just Roughing IT!! Hope the Future IS MUCH BETTER for $130 ONE NIGHT-MARE!!!
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
R there jacuzzi room there
R there jacuzzi rooms
0 głosów
Are there refrigerators in the rooms? If not are they available.
We have refrigerators in most of our rooms. If you request an inside room, more than likely you will have one. Please ask for a room that has one and we will accommodate your request with pleasure.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
77 USD - 139 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
clarion inn & suites murfreesboro hotel murfreesboroclarion inn and suites murfreesboroclarion hotel murfreesboroholiday inn murfreesboromurfreesboro holiday inn
WCZEŚNIEJ ZNANY JAKO
Holiday Inn Murfreesboro
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneTennesseeMurfreesboro
LICZBA POKOI
176
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem