Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.
Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mapa
Satelitarna
Aktualizacje mapy są wstrzymane. Przybliż, aby zobaczyć zaktualizowane informacje.
Wyzeruj przybliżenie
Trwa aktualizowanie mapy…
07/05/2017 08/05/2017
    Brak pinezek w wyświetlanym obszarze. Przesuń mapę lub zmień filtry.
    • {providername} {price}
    {providername} {price}
      {listitems}
    {sold_out_text}
    Nie udało się nam znaleźć cen dla tego obiektu zakwaterowania
    From {rate_price} {rate_periodicity}

    Hale Ko'olau

    54-223 Kamehameha Hwy, PO Box 223, Hauula, Oahu, HI 96717-9522
    Zapisz
    7 maj
    8 maj
    Pokoje (1), dorośli (2), dzieci (0)
    Na stronach naszych partnerów nie ma cen dla tego obiektu zakwaterowania, jednak możemy wyszukać inne obiekty dostępne w lokalizacji HauulaZobacz dostępne hotele w lokalizacji Hauula
    Podróżny (117)
    Pokój i apartament (40)
    Basen i plaża (18)
    Turtle Bay Resort
     
    Courtyard by Marriott Oahu North Shore
     
    Paradise Bay Resort Hawaii
     
    Marriott Ko Olina Beach Club
     
    Omówienie

    • Doskonałe59%
    • B. dobre21%
    • Średnie8%
    • Złe4%
    • Okropne6%
    25 lip 2016
    “Perfect little place on the beacj”
    7 maj 2015
    “We loved this place!”
    Bezpłatna sieć Wi-Fi
    Darmowy parking
    Przy plaży
    Wszystkie informacje o hotelu
    {"widget":{"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"moduleList":["handlers"],"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"}},"scriptFlags":null,"containerClass":null}
    Turtle Bay Resort
     
    Courtyard by Marriott Oahu North Shore
     
    Paradise Bay Resort Hawaii
     
    Marriott Ko Olina Beach Club
     
    Napisz recenzję
    Recenzje (160)
    Oceny podróżnych
    Typ podróżnego
    Okres roku
    Język

    1 z 5 wśród 160 recenzji

    Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
    Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
    Zrecenzowano 26 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

    We stayed here for a wedding last summer. The wedding was held at the big house and was very nice... The owners were very kind and helpful. We loved the view from our condo. You can't beat the price and it was very peaceful. We...Więcej

    Zrecenzowano 16 stycznia 2016
    Tłumaczenie Google

    First I will start with the positives. We did love the location of the property, right on the water. There...Więcej

    1  Dziękujemy, Lovetravelin2016
    Odpowiedź od użytkownika Hale K (Manager) z obiektu Hale Ko'olau
    Tłumaczenie Google

    Aloha & Mahalo for your review. We are aware of the ceiling issue. Unfortunately the company that installed our solar...Więcej

    Zrecenzowano 4 stycznia 2016
    Tłumaczenie Google

    Just returned home from staying 7 days with a group of 13 extended family members in two separate properties, the...Więcej

    2  Dziękujemy, Laura W
    Odpowiedź od użytkownika Hale K (Manager) z obiektu Hale Ko'olau
    Tłumaczenie Google

    I wasn't really surprised to find this 1 star review. It really is a shame since I went out of...Więcej

    Zrecenzowano 26 grudnia 2015
    Tłumaczenie Google

    As a family of four we traveled to Hawaii for a vacation on the calm North Shore. We decided to...Więcej

    1  Dziękujemy, Ryan692183
    Zrecenzowano 18 grudnia 2015 z urządzeń przenośnych
    Tłumaczenie Google

    Stayed at Ko'olani Kai 2 bedroom 1 bath, oceanfront the view was beautiful, however the customer service was sub par....Więcej

    2  Dziękujemy, jamespW4253KS
    Odpowiedź od użytkownika Hale K (Manager) z obiektu Hale Ko'olau
    Tłumaczenie Google

    Aloha & mahalo for your review. Our rentals are literally 10-20 feet from the ocean and when they care closed...Więcej

    Turtle Bay Resort
     
    Courtyard by Marriott Oahu North Shore
     
    Paradise Bay Resort Hawaii
     
    Marriott Ko Olina Beach Club
     
    Informacje
    Udogodnienia
    • Najlepsze udogodnienia
    • Darmowy parking
    • Przy plaży
    • Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
    • Udogodnienia hotelu
    • Darmowy parking
    • Personel znający wiele języków
    • Pralnia samoobsługowa
    • Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin)
    • Udogodnienia w pokojach
    • Lodówka w pokoju
    • Klimatyzacja
    • Mikrofalówka
    • Atrakcje
    • Jacuzzi
    Szczegóły
    • Zakres cen
    • 99 USD–450 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
    • Rodzaj pokoju
    • Wnęka kuchenna ,
    • Pokoje dla niepalących
    • Liczba pokoi
    • 16
    Zdjęcia
    Podróżny (117)
    Pokój i apartament (40)
    Basen i plaża (18)
    Posiłki (4)
    W okolicy
    Pobliskie hotele
    Courtyard by Marriott Oahu North Shore
    Liczba recenzji: 216
    w odległości 2,9 km
     
    Pobliskie restauracje
    Papa Ole's Kitchen
    Liczba recenzji: 366
    w odległości 0,57 km
    North Shore Tacos
    Liczba recenzji: 319
    w odległości 0,43 km
    Hauula BBQ
    Liczba recenzji: 12
    w odległości 0,41 km
    Domino's Pizza
    Liczba recenzji: 16
    w odległości 0,51 km
    Pobliskie atrakcje
    Mahina Hawaii
    Liczba recenzji: 147
    w odległości 1,86 km
    Gunstock Ranch
    Liczba recenzji: 403
    w odległości 5,52 km
    CLIMB Works - Keana Farms
    Liczba recenzji: 968
    w odległości 7,35 km
    Kokololio Beach Park
    Liczba recenzji: 21
    w odległości 0,74 km
    Pytania i odpowiedziZadaj pytanie
    tseattle2017
    I have been unable to find a way to contact you online to see if you are still in business. We stayed at your place of business 2 years ago, really enjoyed it and would like to come again next summer. Can you post an online address?
    24 lutego 2017|
    Jaka jest Twoja odpowiedź?
    Wskazówki dotyczące publikacji
    Prześlij
    dgwells
    I posted a 'review' yesterday entitled 'Disappointed', I believe it was, but I don't see it online. When will I see it? Thanks. Dina
    14 kwietnia 2015|
    Napisz odpowiedź
    Odpowiedź od użytkownika Hale K | Przedstawiciel obiektu |
    Aloha Dina, You've sent your message directly to us at Hale Koolau. We're sorry you were disappointed with your accommodations, however we do not control the review process as that is done by Trip Advisor so you'd need to... Więcej
    0
    głosów
    Tłumaczenie Google
    Wskazówki dotyczące pokoi
    "Rent a smaller car because parking is tight."
    Przeczytaj recenzję
    "Ocean front is worth it!"
    Przeczytaj recenzję
    "Oceanfront rooms are worth the extra money, especially since they get you away from the road, and are much..."
    Przeczytaj recenzję
    "Ask the staff when making your reservation. I did and Dave gave me honest and great recommendations for which..."
    Przeczytaj recenzję