Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Amatorskie (149)
Pokój i apartament (39)
Posiłki (22)
Certyfikat jakości
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
EkoLiderzy Poziom srebrny
Udogodnienia obiektu
Obsługa pokojowa
Bezpłatny parking
Restauracja
Bezpłatny Internet
Śniadanie w cenie
Czyszczenie chemiczne
Dostęp dla niepełnosprawnych
Hotel dla niepalących
Pomieszczenia konferencyjne
Publiczna sieć Wi-Fi
Sale konferencyjne
Usługi pralnicze
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Minibarek
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Eko
Zabytkowy hotel
KLASA HOTELU
Recenzje i nie tylko
288recenzji
170zdjęć
3pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 180
  • 60
  • 33
  • 13
  • 5
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
W weekendy na moje 50. urodziny, szczerze mówiąc przeczytaliśmy opinie, ale nie wiedzieliśmy, czego się spodziewać, piękne miasto i ustawienie wysokiej klasy menu i jedzenie do meczu, staraliśmy się zarezerwować na Boże Narodzenie, ale nie było otwarte nasza jedyna skarga!
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika DanielA12170 (Manager) z obiektu The Swan
Odpowiedź udzielona 22 paź 2018
Jess, we are delighted that you chose The Swan to celebrate your 50th birthday; we are delighted that you were not disappointed. We very much look forward to welcoming you back in the future. The Swan Management Team.
Czytaj dalej
Bardzo dobry pobyt w cudownie odnowionym hotelu. Chciałbym odwiedzić ponownie na kolejne noce następnym razem! Sympatyczny remont i ogromna dbałość o szczegóły - wszystko przemyślane. Tylko krytyka dotyczyła wyboru dań wegetariańskich w restauracji - trzeba się zastanowić.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Odpowiedź od użytkownika DanielA12170 (Manager) z obiektu The Swan
Odpowiedź udzielona 22 paź 2018
Thank you Penny, for sharing with us, your review of your recent stay at The Swan. We are saddened to hear that you were disappointed with the vegetarian offering on this occasion; we are able to offer a full vegetarian menu on request so be sure to mention this to a member of the reservations team upon booking your next stay, who will be more than happy to assist. We are delighted that you were impressed with the refurbishment and we very much look forward to welcoming you back in the near future. The Swan Management Team.
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się na 2 noce w The Swan w Bajecznym pokoju, i naprawdę polecam innym. Fantastyczna lokalizacja, w samym sercu Southwold, bezpłatny parking za hotelem. Powitanie było przyjazne i pomocne, i chociaż byliśmy wcześnie i nasz pokój nie był gotowy na checkin, byliśmy w
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika DanielA12170 (Manager) z obiektu The Swan
Odpowiedź udzielona 22 paź 2018
Liz, thank you so much for taking the time to share with us your review of your recent stay in one of our Fabulous Double Guestrooms; we are delighted that you would recommend The Swan to others. Guest experience is our main aim and it is wonderful that from start to finish, and all of the little extra's in between, you enjoyed a pleasant stay with us. It is wonderful to hear that you were impressed with breakfast, and indeed the breakfast team; we will be sure to pass your comments on to the team and a special mention to Emily, regarding the wonderful service that you received. We are so very pleased that you had such a relaxing break with us at The Swan and very much look forward to welcoming you back in the not too distant future. The Swan Management Team.
Czytaj dalej
spędziłem dwie noce z moją żoną i pupilkiem Jack Russell i spędziłem fantastyczny czas. personel był bardzo gościnny i nic nie stanowiło problemu. bardzo wyluzowana atmosfera i Pepe nasz pies poczuł się bardzo mile widziany, więc na pewno wrócimy w przyszłości.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Odpowiedź od użytkownika DanielA12170 (Manager) z obiektu The Swan
Odpowiedź udzielona 16 paź 2018
Thank you so much for taking the time to share with us, your review of your recent visit to The Swan with your wife and Pepe the Jack Russell. How wonderful to hear that the team were on hand to make you feel welcome and that you will be making a return visit to The Swan in the future; we very much look forward to welcoming you back. The Swan Management Team.
Czytaj dalej
fajna weekendowa wycieczka z przyjaciółmi i wspaniałym hotelem dla żony 100% poprawiła się od czasu naszego ostatniego pobytu personelu 100% na balu powróci w nowym roku, Southwold to miejsce na długi weekend wielu szczęśliwych wspomnień tego miejsca
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Odpowiedź od użytkownika DanielA12170 (Manager) z obiektu The Swan
Odpowiedź udzielona 13 paź 2018
Nigel, we are delighted that you enjoyed a weekend away with your friends at The Swan and it is wonderful to hear that we have improved since your last visit. We are so very pleased that the team were on hand to deliver the usual high level of customer service that we are all so proud of and we all very much look forward to welcoming you back in the new year. The Swan Management Team.
Czytaj dalej
Poprzednie
12
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plaża
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()The Swan
Outstanding Room with sofa and chair
Room 25 view from windows
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()The Swan
Fabulous Room bed
Room 2
Room 2
PoprzednieNastępne
1234568
Several friends have enquired about staying there with their dogs too, and all have been told no. Seems a shame, especially as the garden rooms would be perfect for a well-behaved pooch. We'd love to book a group gathering there, but will probably opt for a holiday cottage instead so that two dogs can join in the fun.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Posting a review requires you to fill in what you were doing and travelling with family was the only option. There was no choice for live here
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
251 USD - 347 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
swan southwoldswan hotel southwoldhotel southwold swan
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaAnglia WschodniaSouthwold
LICZBA POKOI
35
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem