Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Motel 6 Minneapolis North

Amatorskie (30)
Pokój i apartament (16)
Basen i plaża (3)

Informacje

Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Basen
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Basen odkryty
Dostęp dla niepełnosprawnych
Hotel dla niepalących
Pralnia samoobsługowa
Usługi pralnicze
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Pokoje dla niepalących
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Niedrogi
KLASA HOTELU

Lokalizacja

Pełny widok
47Zalecamy korzystanie z auta
Ocena: 47 na 100
29restauracjiw obrębie 1 km
2atrakcjew obrębie 1 km
58recenzji
62zdjęcia
6pytań z odpowiedziami
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 1
  • 3
  • 11
  • 8
  • 35
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Oni niedawno odnowione pokoje. Podłogi są drewniane i pokój jest bardzo czyste. Zatrzymaliśmy się na 2 noce i personel był bardzo przyjazny. W pokoju było przystępne cenowo! Wiem, że nie najlepsze opinie, ale powinni być tam z przebudowy i przyjazny personel.
Czytaj dalej
Nasz pokój był niedawno wyremontowane. Bardzo podobała mi się nowe podłogi - bez dywany! Łazienka była naprawdę ładny z Circular prysznic i cokół umywalki. Pokój był bardzo czysty! Łóżka były wygodne. Najlepszy ze wszystkich, nie ma zapachu śmierdzących środków chemicznych lub
Czytaj dalej
Byłem tam na noc. Nie noticd niczego zbyt very na co narzekać-przecież w motelu, nie mogę oczekiwać luksusu. Mimo, że było miło mieć odnowiony pokój i nie jednym ze starych uszkodzonych pokojach jak w tak wiele opinii o tym miejscu. Przydało by się darmowe śniadanie z somesort
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się tutaj podczas wizyty w Super Minnesoty spotykać. Pokoje były czyste i okazało się, że dysponują niedawno odnowione, nie ma kamery bezpieczeństwa i nie ma windy. Nie jest to dobry wybór dla mobilności problem z ludźmi.
Czytaj dalej
Dostajesz to za co płacisz ... Pokój był odpowiedniej cenie za jeden nocleg po State fair ... Lokalizacja była świetna mniej niż 2 mil ... Obsługa w recepcji była bardzo przyjazna i pomocna.. Zameldowanie i wymeldowanie było bardzo sprawne.
Czytaj dalej
Poprzednie
12
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentBasen i plaża
The strange shower pods...surprisingly comfortable! And notice how clean everything is.
Cigarette ash, butts and wrappers
Cigarette ash, butts and wrappers
Bathroom was filthy
Brown stuff smeared on wall
PoprzednieNastępne
1234
The general manager was very rude to me too. She was very unprofessional.
Thank you for sharing your concerns. Please know the service issues you describe are an exception to our guest commitment and as such, we apologize. Our staff aims to provide the highest level of hospitality to our guests through our customer service, but with your experience, we have fallen short and would like to apologize for the service issues you describe. We invite you to contact our Guest Relations at 1-855-787-9864 to record the details of your visit to help us provide a better guest experience in the future.
0 głosów
do you have room for jume20-21 of June.1porsin
do you have room available for 1night stay. June 19- 20
How are is this from the MN State Fair Grounds?
It's a few miles but you're better off staying some place else that has better accommodations and customer service. Don't stay at the Motel 6 the management is downright abusive. Don't stay at the "Red Roof" pr Elmwood Inn there are nothing but drug dealers and prostitutes there.
0 głosów
PoprzednieNastępne
12
ROZPIĘTOŚĆ CEN
70 USD - 149 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
roseville motel 6roseville motel six
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneMinnesotaRoseville
LICZBA POKOI
113
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem