Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington

Amatorskie (37)
Pokój i apartament (32)
Posiłki (1)
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Śniadanie w cenie
Bezpłatny parking
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Dostęp dla niepełnosprawnych
Hotel dla niepalących
Pralnia samoobsługowa
Usługi pralnicze
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Mikrofalówka
Pokoje dla niepalących
Wnęka kuchenna
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Niedrogi
Bezpieczny
KLASA HOTELU
Łącza dotyczące hotelu
Odwiedź witrynę hotelu
Oferta specjalna:Oferta w pakiecie
Okazje hotelowe
Lokalizacja
Pełny widok
Kontakt
7956 Lyndale Ave S, Bloomington, MN 55420-1133
Nazwa/adres w miejscowym języku
Dojazd
Port lotniczy Minneapolis-St. Paul6 km
Zobacz wszystkie hotele w pobliżu
Recenzje i nie tylko
138recenzji
61zdjęć
0pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 11
  • 19
  • 20
  • 33
  • 55
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
To miejsce to nora. Pokoje zapach. Nie ma sprzątania. Zapewniają nic na śniadanie. Telewizory są małe z 12 kanałów. Są lepsze miejsca na pobyt w okolicy, to nora. Personel jest do niczego i będą wysokich cen karty kredytowej.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika 00esa (General Manager) z obiektu Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington
Odpowiedź udzielona 27 lip 2017
Rocco, please accept our apologies for your unpleasant experience during your visit. As the cleanliness of our hotel is a key priority, we are very sorry your room fell short of your expectations. We have checklists in place to inspect every suite after it has been serviced. We will revisit our deep cleaning program so that we can provide a much better experience in the future. I would also like to inform you that, to respect the privacy of our long term guests, our housekeeping service is conducted on a weekly basis, although we are always happy to provide this at your request for a minimal fee. Your concerns will be shared with the respective team in an effort to improve our service and facilities. We truly hope you will consider giving us another opportunity to serve you better in the future.   Sincerely, General Manager
Czytaj dalej
Nie polecam pobyt w tym obiekcie. Mój pierwszy pokój 219 klimatyzacja nie działała. Udaliśmy się do recepcji, aby poprosić o zmianę pokoju i pomoc dał mi ciężko i do pokoju, aby potwierdzić klimatyzacja nie działa. Zmiana pokoi z łóżkiem typu king do pojedynczego, rm 337 . Pokój
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika 00esa (General Manager) z obiektu Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington
Odpowiedź udzielona 17 lip 2017
We appreciate you staying with us and providing your feedback. It was troubling to read about your experience at our hotel. This is not the impression we like our guests to to have when they select our hotel for their lodging needs. However, we want you to know that the kitchenware for your suite is available at the front desk, and our team gladly delivers it to your suite, when requested. Also, the breakfast available is grab-and-go and thus, no chairs are been made available in the dining area. We appreciate your feedback and will remind our front desk to communicate this more clearly going forward. It was our pleasure accommodating you, and we hope you will consider giving us another opportunity to serve you better. Sincerely, General Manager
Czytaj dalej
Trzymaj się z daleka! Jest wiele innych hoteli w tej okolicy i przedziale cenowym które są o wiele lepsze! Mamy w naszym pokoju i zauważyłem, że na blacie w łazience miał pasty do zębów. Nie ma problemu, go, sprzątanie wychodził na to. Nie biggie. według "oh, po prostu zadzwonić
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika 00esa (General Manager) z obiektu Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington
Odpowiedź udzielona 3 lip 2017
We're extremely sorry you experienced so many difficulties during your stay with us. This is not the type of review we are accustomed to receiving, and it is very disappointing to read. We will revisit all the areas in which we fell short and will take necessary steps to improve our performance further. We deeply regret the inconvenience caused, and please consider choosing us again so we can serve you better. Sincerely, General Manager
Czytaj dalej
Uwielbiam ES. . ale to nie było dobre. . mieli tylko 2 poduszki na łóżku i nie tylko pościel koc. . lampy była popsuta przez łóżko. . Personel w recepcji powiedział nie ma poduszki lewej lub koce. . nie dobre!
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Extended Stay
Odpowiedź od użytkownika 00esa (General Manager) z obiektu Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington
Odpowiedź udzielona 21 cze 2017
Derek, we appreciate you being a frequent guest with our brand and are sorry to know we were not able to live up to your expectations in regard to your accommodation. We strive to meet every guest’s needs, so we truly regret falling short of your needs during your stay. Your feedback is vital and it will be shared with our management and maintenance teams in an effort to improve our facilities and amenities. That being said, we apologize for all the inconvenience you had while here. We would love to have another opportunity to provide you with the hospitality you anticipated during this trip and which you have come to expect from our brand. Sincerely, General Manager
Czytaj dalej
Nie wydaje się mieć rzeczy, inni robią. Nie straszne na wszystkich elementów w kuchni. Jedna dobra rzecz jeśli musisz się tu zatrzymać jest dobrej woli można przechowywać. Tam również bardzo krótki, ręczniki i pościel. Łóżka są naprawdę nie chcę spać. Tam bardzo stare i wiele
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika 00esa (General Manager) z obiektu Extended Stay America - Minneapolis - Bloomington
Odpowiedź udzielona 18 cze 2017
Thank you for taking the time to share your comments. We strive to consistently deliver exceptional service, so we apologize that you had a disappointing experience with us. We have shared your feedback with the staff members and steps have already been taken to prevent these mistakes from being repeated in the future. We hope you will give us another chance to prove that we are committed to providing outstanding guest service. We look forward to welcoming you back to our hotel. Sincerely, General Manager
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłki
Here are more of my pictures it took me 3 hrs to clean 2 rooms and after we left they charged us
Here are more of my pictures it took me 3 hrs to clean 2 rooms and after we left they charged us
Here are more of my pictures it took me 3 hrs to clean 2 rooms and after we left they charged us
Here are more of my pictures it took me 3 hrs to clean 2 rooms and after we left they charged us
Here are more of my pictures it took me 3 hrs to clean 2 rooms and after we left they charged us
PoprzednieNastępne
1234567
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
65 USD - 112 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
extended stay america bloomingtonbloomington extended stayextended stay bloomington
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneMinnesotaBloomington
LICZBA POKOI
104
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem