Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport

Odwiedź witrynę hotelu
Amatorskie (99)
360
Panoramy (7)
Film wideo
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Basen
Restauracja
Obsługa pokojowa
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Bar/Salon
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Autobusowy transport wahadłowy
Basen odkryty
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Czyszczenie chemiczne
Dostęp dla niepełnosprawnych
Dostępne śniadanie
Hotel dla niepalących
Pokój bankietowy
Pomieszczenia konferencyjne
Sale konferencyjne
Transport na lotnisko
Usługi pralnicze
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Klimatyzacja
Pokoje dla niepalących
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Hidden Gems
Na podróż służbową
KLASA HOTELU
Łącza dotyczące hotelu
Odwiedź witrynę hotelu
Oferta specjalna:Kliknij, aby wyświetlić szczegółowe informacje
Okazje hotelowe
Lokalizacja
Pełny widok
43Zalecamy korzystanie z auta
Ocena: 43 na 100
14restauracjiw obrębie 0,5 km
1atrakcjaw obrębie 0,5 km
700recenzji
321zdjęć
15pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 298
  • 209
  • 118
  • 37
  • 41
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Ten hotel jest bardzo blisko do lotniska. Dosłownie, nie więcej niż 10 minut jazdy. Jeśli wynajmujesz samochód, sprawdzić mapę. . . skrzyżowania wokół hotelu są trochę skręcone. Dostępny jest bezpłatny parking w hotelu. taksówkę z lotniska do hotelu jest telewizor z płaskim
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Janell M (Front Office Manager) z obiektu Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Odpowiedź udzielona 20 lip 2017
Thanks for taking the time to review our comfortable and centrally located property. Yes, our hotel has a convenient location that is very close to the airport, not too far from Downtown New Orleans, and around some great restaurants and attractions. If you do rent a car please call our hotel and the friendly front desk staff would be happy to assist you in making sure you we get you to our welcoming front doors. Our hotel is very spacious, the rooms are cozy, and our guests love the modern design in the bathrooms. Unfortunately, our rooms do not come with refrigerators or microwaves but at the request of the guest we would be happy to have them brought to your room. We appreciate your kind words and your business. We would love for you to stay with us again. If I can assist with a future reservation, my contact information is listed below. Janell Mascair Front Office Manager janell.mascair@interstatehotels.com (504)467-5611
Czytaj dalej
Zawsze myślę o Crowne Plaza jako stary sieć hotelowa. Tak, że nigdy nie będzie moim pierwszym wyborem jak na hotel. Ostatnie loty na podróż do Nowego Orleanu, chciałem wydać mniej niż $ 200 na dwie noce. Zaskakująco, były w rzeczywistości online ceny na hotele w pobliżu i w
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Janell M (Front Office Manager) z obiektu Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Odpowiedź udzielona 17 lip 2017
Seeing that you are a Level 6 Contributor on TripAdvisor, thanks for taking the time to review our property. My staff and I are glad that you gave our Crowne Plaza a chance and we are delighted to learn that your stay was better than what you expected. Yes we do have a great location where we are conveniently located close to the New Orleans Airport and not too far from downtown New Orleans. They are many great restaurants close by and I see that you were able to try some of our staffs' favorite choices. We also have the great features that you mentioned like the big parking lot and an onsite bar and restaurant that our customers love. Most importantly we have a great staff that makes sure our guest are taken care at all times. We appreciate your business and hope that you will come back and stay with us again. Janell Mascair Front Office Manager Janell.Mascair@interstatehotels.com (504)467-5611
Czytaj dalej
pig to przydałoby się więcej niż szminkę na dłuższą metę na noc w pobliżu lotniska. Wystrój jest stary, słaby transfer, nieprzyjazny personel i głośne pokoje. Z Doubletree zaledwie jedną przecznicę od hotelu Hilton i na lotnisku nie ma żadnego powodu, aby się zatrzymać w tym
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Janell M (Front Office Manager) z obiektu Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Odpowiedź udzielona 15 lip 2017
Thank you for taking the time to provide feedback about your recent stay with us. After reading your comments, my staff and I are very disappointed as the whole team at the Crowne Plaza strives very hard in providing exceptional customer service to all of our guests. Our decor here at the hotel is one of a kind, the airport shuttle service is definitely a reason why a lot of our guest stay with us, and our staff is trained to go above and beyond for all of our guests. Your comments will definitely be looked into. If you would like to further discuss your experience, my information is provided below so please reach out to me. Janell Mascair Front Office Manager janell.mascair@interstatehotels.com (504)467-5611
Czytaj dalej
Choć pokoje były ładne, można skorzystać z aktualizacji. Na szczęście, z tyłu i hałas z ulicy nie było złe, ale nasz towarzyszy były z przodu i nie mieliśmy zbyt wiele snu. Personel w recepcji był pomocny transport z zakwaterowaniem . Dla mnie, jeden z największych fallbacks się
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Janell M (Front Office Manager) z obiektu Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Odpowiedź udzielona 12 lip 2017
Thanks for taking the time to review our property. My staff and I value your feedback and appreciate your comments that you shared with us. I am glad to hear that the front desk was able to assist you with your needs and hope that you and your friends enjoyed your cruise. I do want to apologize for the confusion that the road construction created as it seemed like it created a hassle for you. If we can assist you again with our park and cruise package or any of our packages, please reach out to me as my information is provided below. Janell Mascair Front Office Manager Janell.mascair@interstatehotels.com (504)467-5611
Czytaj dalej
Dziewczyny w recepcji są świetne. Są one zawsze gościnny i są gotowi do pomocy w każdej chwili. Jestem zadowolony z pobytu w nich bardzo dużo. Można liczyć na to miejsce. Dziewczyny, dziękuję za wspaniały pobyt.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Janell M (Front Office Manager) z obiektu Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Odpowiedź udzielona 12 cze 2017
Thanks for the 5 star review of our hotel. We are very lucky to have such great front desk agents. Being your home away from home is an honor and we are excited to hear about your wonderful stay. It is our pleasure to assist you with any of your needs during your stay. We appreciate your business and look forwarding to seeing you again real soon. Janell Mascair Front Office Manager janell.mascair@interstatehotels.com
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaSale konferencyjne/bankietowe
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Suite
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Meeting room
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Suite
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Meeting room
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Crowne Plaza Hotel New Orleans Airport
Meeting room
PoprzednieNastępne
12345622
Which rooms are recently renovated? I've read some rooms are really outdated. Also some with roach issues.
Our room didn't seem recently renovated, but there were no bugs. The beds are a bit uncomfortable though.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Is there public transportation to French quarter/downtown from the hotel?
As guest ask us this question often, we usually suggest a taxi which runs $36 dollars for 1 to 2 people or an uber which costs around $25(this can depend on if there is a special event in the area as the surcharge will increase)
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Is there a club lounge on executive floor?
There is not a club lounge on the executive floor. However, the hotel does have a great bar located on the ground floor.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
staying on the executive floor gives the guest key only access to the floor. The room comes with bath robes and sleep amenity kits.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Hi, is HBO an included channel in guest rooms? Thanks!
Ms. Abby Good afternoon and yes HBO is one of the many channels that the guest can watch in their room.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
123
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
98 USD - 210 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
crowne plaza kennerholiday inn kennerkenner holiday inn
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneLuizjanaKenner
LICZBA POKOI
292
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem