Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Express Denver Downtown

Amatorskie (124)
Pokój i apartament (179)
Film wideo
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Bar/Salon
Śniadanie w cenie
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Czyszczenie chemiczne
Dostęp dla niepełnosprawnych
Dostępne śniadanie
Hotel dla niepalących
Personel znający wiele języków
Pokój bankietowy
Pomieszczenia konferencyjne
Publiczna sieć Wi-Fi
Sale konferencyjne
Usługi pralnicze
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Zlokalizowany w centrum
Z pięknym widokiem
KLASA HOTELU
Łącza dotyczące hotelu
Odwiedź witrynę hotelu
Oferta specjalna:Kliknij, aby wyświetlić szczegółowe informacje
Okazje hotelowe
Recenzje i nie tylko
691recenzji
389zdjęć
9pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 171
  • 266
  • 162
  • 58
  • 34
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Mieliśmy niesamowitą wizytę w Holiday Inn. Mieliśmy wieczór panieński i ta lokalizacja była idealna na wszystkie koncerty, w których braliśmy udział. Personel i śniadanie rano po długiej nocy było niesamowite! Zdecydowanie polecam innym!
Czytaj dalej
Jest to miły i wygodny hotel w Downtown Denver. To było kilka przecznic od centrum kongresowego, więc jest to dobre rozwiązanie dla osób odwiedzających Denver na konferencji. Ponadto jest bardzo blisko do wszystkich centrów handlowych i głównych ulic. Pokoje są ładne i wygodne,
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się tutaj, kiedy byłem w mieście na gorącą czekoladę 15 k na 7 października. Pokój był czysty i wygodny. Personel był przyjazny i kompetentny. Hotel znajduje się w odległości krótkiego spaceru od początku wyścigu w Civic Center Park. Zadaszony chodnik nad poziomem
Czytaj dalej
Holiday Inn Express Downtown w Denver był doskonałym miejscem na pobyt. Pokój był wystarczająco duży i bardzo czysty. Łóżko było bardzo wygodne. Byliśmy na 12. piętrze i mieliśmy problemy z ciepłą wodą - naprawdę gorąco, a potem naprawdę zimno nie udało się odpowiednio ustawić.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika IHGService (Guest Relations Manager) z obiektu Holiday Inn Express Denver Downtown
Odpowiedź udzielona 30 paź 2018
Hello bates49445, Thank you for your stay and for taking the time to leave us feedback. While I am glad that most areas of your recent stay with us went well, I am sorry to learn about the issues with the water temperature. I shared you comments with the hotel maintenance team so they can take take care of the issue right away. I am confident that the same issue will be avoided on your next stays with us. It's great that the hotel location proved to be convenient! We're looking forward to welcoming you back! Best regards, Clayton G. Case Manager IHGService
Czytaj dalej
Przypomina mi o hotelach HIE w Europie. Małe pokoje, ale wydajne. Dobry prysznic. WiFi było bardzo dobre. Pokoje są dobrze izolowane. Nigdy nie słyszałem moich sąsiadów. Uliczny hałas był OK. Uchwyt do toalety nie jest w dobrym miejscu. Ciepło było trochę głośno. Lokalizacja
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika IHGService (Guest Relations Manager) z obiektu Holiday Inn Express Denver Downtown
Odpowiedź udzielona 27 paź 2018
Hello Wattsline, Thank you for leaving us your review and for making us a part your visit to Denver. We are grateful that you chose the Holiday Inn Express. As always, we wanted nothing more but to ensure your experience turn as positive as possible. Though it made me smile that you were satisfied with the internet speed, room insulation, and location, I'm sorry that it wasn't the same story all throughout. I read your comments regarding the noise from the heater, the toilet handle and the room space. I certainly regard these, Wattsline. I'm sorry that this stay didn't go as perfectly as planned. Don't worry, I took the necessary steps to ensure our management gets to read your post and be discussed amongst all concerned staff. We are always on the lookout for ways to make your experience memorable. Reviews such as this goes a long way in identifying areas where we can improve. We may not have gotten off the right foot but I'm positive to make it better for your next stay. Thank you for taking the time to let us know about your stay with us. Best regards, Frank A. Case Manager IHGService
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłki
Suite
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorHoliday Inn Express Denver Downtown
The Standard Queen Room at the Holiday Inn Express Denver Downtown
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorHoliday Inn Express Denver Downtown
The One Bedroom King Suite at the Holiday Inn Express Denver Downtown
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorHoliday Inn Express Denver Downtown
The Double-Double Room at the Holiday Inn Express Denver Downtown
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorHoliday Inn Express Denver Downtown
The Corner King Room at the Holiday Inn Express Denver Downtown
PoprzednieNastępne
12345636
Does this hotel has microwave in room?
My room did not.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
We'd be happy to store your bags before you check-in and after you checkout if necessary. There is no charge for bag storage.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Do all rooms have the glass bathroom door? Specifically, I have a reservation for a 2 double bed room. Thank you.
Not sure about the glass door in bathroom for other room types - I'm thinking they do to make it feel lighter and bigger since the bathroom was really small
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
How much is your daily valet parking rate currently?
Hi DellaC_FL. Our valet parking is $35.00 per night. This rate is in-line with other hotels in the downtown Denver area. Also, our valet team is amazing and give great advice on things to do in Denver. Please let us know if you need anything else.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
do You offer rates for people with appointments at Rocky Mountain Cancer Center?
The Rocky Mountain Cancer Center has not set up a negotiated rate thus far. We will contact them and see if they have an interest in contracting a rate for their clients.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
12
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
102 USD - 273 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
comfort inn downtown hotel denvercomfort inn denverdenver comfort inn
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneKoloradoDenverDowntownCentral Business District
LICZBA POKOI
231
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem