Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Surf City Inn & Suites

Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
EkoLiderzy Poziom srebrny
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Śniadanie w cenie
Basen
Płatny Internet
Basen kryty
Hotel dla niepalących
Basen podgrzewany
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Klimatyzacja
Mikrofalówka
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Eko
Niedrogi
KLASA HOTELU
Lokalizacja
Pełny widok
86Dobre dla spacerowiczów
Ocena: 86 na 100
214restauracjiw obrębie 0,5 km
45atrakcjiw obrębie 0,5 km
Recenzje i nie tylko
170recenzji
161zdjęć
0pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 11
  • 17
  • 22
  • 27
  • 93
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Okazało się, że położyć się z naszego pokoju, który okazał się być dwa pokoje z dwoma łóżkami i na recepcji kuchenka mikrofalowa. W pokoju wydawał się być czyste, ale potrzebowali generalnego remontu. blokady bezpieczeństwa przy drzwiach był złamany, ale recepcjonista widziałem b
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika GuestXperienceTeam (Guest Relations Manager) z obiektu Surf City Inn & Suites
Odpowiedź udzielona 26 maj 2017
Hi Karen, Thank you for sharing your concerns with us. We try very hard to make our guests stays as pleasant as possible, and it is always a disappointment when we learn one of them has left with a less than first-rate experience. The service you described here is not at all acceptable. Please know that we are bringing your experience to both our front desk and room service team's attention and we will make sure that this does not happen again. We apologize for the inconvenience that this has caused you. Best wishes, Hotel Management
Czytaj dalej
Znajduje się w podejrzanie część Santa Cruz. Nie działa klimatyzacja lub ogrzewanie. Słaby telewizora. Hotel za 100 dolarów depozytu, w dodatku do pokoju na kartę. Na plus miałem duży pokój z łóżkiem typu king size i sofą.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika GuestXperienceTeam (Guest Relations Manager) z obiektu Surf City Inn & Suites
Odpowiedź udzielona 19 maj 2017
We are sorry to hear that you were somewhat disappointed with your stay with us, and that you did not love our location. When it come to the deposit, it is mandatory at check in, as it is in most hotels, but is totally refundable upon check out. We hope you will consider staying with us again. Best wishes, Hotel Management
Czytaj dalej
Jest to czyste miejsce i wiele miejsc parkingowych i oświetlenie w parkingu tylko 10 minut od promenady i centrum miasta około 14 minut spacerem pokój był premium 2 łóżka typu queen to niezłe miejsce na pobyt za niską cenę w porównaniu do innych miejsc. . . Bardzo chcieliśmy, aby
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika GuestXperienceTeam (Guest Relations Manager) z obiektu Surf City Inn & Suites
Odpowiedź udzielona 2 maj 2017
Hi Diana, Thank you for taking the time to review your stay with us. We are just delighted that we exceeded your expectations, and that you liked our property so much! We are pleased to see that our location is perfect for your needs. We hope to welcome you back soon! Best wishes, Hotel Management
Czytaj dalej
+6
Jest to najbardziej obrzydliwy hotel, w jakim kiedykolwiek byłem. Kiedy, hotel wyglądał tak że postanowiłem chwycić Clorox chusteczki w samochód, aby przynieść na wszelki wypadek. Tak się cieszę, że tak. Cały pokój był braku higieny i nie było papieru toaletowego. połatany dziury
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika GuestXperienceTeam (Guest Relations Manager) z obiektu Surf City Inn & Suites
Odpowiedź udzielona 21 mar 2017
We are very sorry that we were unable to meet your expectations during your recent stay with us. Unfortunately, since your reservation was made through one of our booking partner, and not directly with us, there is nothing that we can do in relation to refunding you. I can assure you that we do not allow drugs nor prostitution on our property, and we are very strict as to traffic and visitation rights in our hotel. We will be investigating your latter comments thoroughly. Best wishes, Hotel Management
Czytaj dalej
Bardzo głośno i zbyt jasne. Był w stanie w ogóle spać. Śniadanie kontynentalne było żałosne. rozwodnione, mrożone o. j. , niezaznaczonych mleko dzbany, mini bułeczki cynamonowe, płatków owsianych, mini gofrownica, płatki kukurydziane lub Cheerios, , niskiej jakości zbóż chleb. Na
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika GuestXperienceTeam (Guest Relations Manager) z obiektu Surf City Inn & Suites
Odpowiedź udzielona 25 sty 2017
Howard, We are very disappointed to read your review. We serve a fresh breakfast every morning and the vast majority of our guests find it to be a satisfactory start to their day. We apologize if it was not to your liking. It's a shame that you didn't mention the fact that you weren't happy with your room during your stay - we would happily have moved you to a more suitable room. Thank you for choosing to stay with us, and for providing us with your feedback. Best wishes, Hotel Management
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plaża
No curtains, it is this light all night long, broken blinds as well.
Better view of the huge gap in the door
HUGE gap in the door
Questionable white fluid on the blanket underneath the comforter
Poprzednie
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
70 USD - 435 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
travelodge santa cruz riviera hotel santa cruz
WCZEŚNIEJ ZNANY JAKO
Econo Lodge
LOKALIZACJA
Stany ZjednoczoneKaliforniaSanta Cruz
LICZBA POKOI
63
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem