Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Feynan Ecolodge

Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Restauracja
Autobusowy transport wahadłowy
Bezpłatny Internet
Bezpłatny parking
Śniadanie w cenie
Pomieszczenia konferencyjne
Personel znający wiele języków
Hotel dla niepalących
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Czarujący
Nietypowe hotele
Lokalizacja
Pełny widok
Recenzje i nie tylko
706recenzji
497zdjęć
4pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 470
  • 137
  • 58
  • 22
  • 19
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zatrzymaliśmy się tutaj na jedną noc, po długim 17 km dalej od Dana (wycieczka sam bez przystanków zajęło nam około 4 . 15 godzin).
Po przyjeździe zostaliśmy przywitani zimne napoje i zimny ręcznik do twarzy, które były bardzo miłe, jak to było bardzo gorąco.
Zameldowaliśmy się s
Czytaj dalej
Nasza czteroosobowa rodzina wędrowaliśmy w dół Wadi Ghweir (cudowny i należy to zrobić) i na koniec dnia, Feynanu z pięcioma Lodge. Opuszczone, cichy i piękny hotelik, próbuje minimalne zasoby. Nie pomagała w oświetlenie i umieszczenie świece wokół domku przed wieczorem. Pokoje s
Czytaj dalej
Najbardziej wspaniały wypoczynek w pięknym Dana przyrody. Spędziliśmy 2 noce i widzimy się w tygodniu. Wycieczka w dół rzeki łóżko jest zalecane. Jedzenie jest super, obserwowanie gwiazd prawdziwy oczy. Podziękowania dla osób pracujących tam na dając nam takie ciepłe powitanie! J
Czytaj dalej
Piękne miejsce, wspaniałe wegetariańskie jedzenie, domek jest pięknie urządzone, pokoje są wspaniałe i bardzo podobało nam się gwiazdy na dachu, zachód słońca i spacer z przewodnikiem w ciągu dnia. Personel i przewodnicy byli bardzo mili i przyjaźni. Mieliśmy pokój z balkonem i o
Czytaj dalej
Nasze doświadczenie w Feynanu z pięcioma była inna, niż oczekiwaliśmy po przeczytaniu recenzji. Zostaliśmy przywitani przez Ali kiedy przyjechaliśmy i był wspaniały i bardzo przyjazny. Spędziliśmy tam jedną noc i naprawdę nie mogę się doczekać zachodu słońca wycieczka i obserwowa
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiPlace zabaw
Deluxe family rom #1
sunset
Room #12
Balcony Room with Queen Bed
Poprzednie
Hi, I was wondering if it's possible to take the 8km road to the lodge with a SUV which is not a 4x4? It is a high vehicle, a Hyundai Creta. Thank you in advance.
I don't think it's a good idea. it's a very rocky road - literally there are pretty big rocks everywhere, and it's a rough ride even in a 4x4. I can imagine you could damage your vehicle. We hiked one way and the lodge arranged transportation on the way back.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
What is the price for Jordanian nationals? How can I book with the code provided on the website
Hi Lama, Thank you for your interest in Feynan Ecolodge. We do have reduced prices for Jordanian nationals. The details can be found on the first page of our booking engine (unfortunately TripAdvisor does allow the link to be typed here). Enter the code JOAI under "Group code" to get the Jordanian prices. Should you have any additional questions, please feel free to contact us on reservations.feynan@ecohotels.me or call us on +962 6 464 5580.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
How far away is the lodge from Amman city centre and what are the options to get there?
Hi Lama, Feynan is 3 hours from Amman. 2 1/2 hours on paved road, and the last 1/2 hour off-road. Full travel details, including public transportation options, can be found on the travel section of Feynan's website (unfortunately TripAdvisor does not allow the website link to be typed here). Should you have any other questions, please contact us on reservations.feynan@ecohotels.me, or phone +962 6 464 5580. Best wishes
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
hi, does the family room have seperate bedrooms with a door so that our kid can sleep while we watch Tv or sit in the main section?
Hi Nandini76, thanks for your question. I think you have already stayed at the lodge since you have also written a review, but this question is showing as new! As you now know, the family rooms are all one room (no separate bedrooms) with up to 4 beds. Also the lodge is lit entirely by candlelight at night and there is no electricity in guest rooms (except in the bathrooms), let alone a TV. We encourage you to get outside and watch the magnificent stars instead!
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
11
INNE NAZWY
feynan eco-lodge hotel dana
LOKALIZACJA
JordaniaTafilah GovernorateDana
LICZBA POKOI
26
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem