Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Congham Hall Hotel & Spa

Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Restauracja
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Śniadanie w cenie
Obsługa pokojowa
Basen
Dostęp dla niepełnosprawnych
Bar/Salon
Spa
Publiczna sieć Wi-Fi
Czyszczenie chemiczne
Pomieszczenia konferencyjne
Jacuzzi
Kort tenisowy
Usługi pralnicze
Pokój bankietowy
Sale konferencyjne
Hotel dla niepalących
Basen podgrzewany
Basen kryty
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Lodówka w pokoju
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Hidden Gems
Butikowy
KLASA HOTELU
Lokalizacja
Pełny widok
Dojazd
Norwich Airport51 km
Port Lotniczy Cambridge68 km
Zobacz wszystkie hotele w pobliżu
Recenzje i nie tylko
994recenzje
456zdjęć
8pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 651
  • 232
  • 71
  • 31
  • 10
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Ten wiejski hotel jest zwycięzcą od początku do końca. Od momentu wejścia do wnętrza drzwi panuje ciepła i przyjazna atmosfera, a zwiedzanie odbywa się na dole, więc nie ma poczucia zagubienia. Nasz pokój był doskonały, bardzo wygodny i bardzo czysty, z pięknym widokiem na teren
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Julie W (General Manager) z obiektu Congham Hall Hotel & Spa
Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Thank you for taking the time to write about your recent stay with us from which we are so pleased to see that you and your friends enjoyed. We delighted that you felt at home and were able to enjoy the lovely views even if the weather was awful; such a shame. We hope to welcome you back again in the future.
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się w Congham Hall przy kilku okazjach i uwielbiamy spokojną atmosferę hotelu. Byliśmy rozczarowani na tej wizyty z standardem jedzenia ogólnie zarówno na śniadanie i kolację. Aby dać hotelowi należne, starali się naprawić nasze obawy ostatniej nocy, ale nie byliśmy
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Julie W (General Manager) z obiektu Congham Hall Hotel & Spa
Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Thank you for taking the trouble to write about your recent stay with us from which we were sad to see that you were disappointed with the food. We wish for no-one to leave feeling disappointed and although we tried to rectify things for you during your stay but it appears we let you down on this occasion. We do hope you might give us another try in the future.
Czytaj dalej
Nasz trzeci pobyt w tym cudownym hotelu.

Tym razem włączyliśmy nasz wspólny lunch z okazji 60. urodzin dla siebie i ponad 50 gości.

Kiedy rozważaliśmy potencjalne miejsca, nie trzeba było długo wybierać Congham, bazując na naszym doświadczeniu z poprzednich pobytów.

Personel w
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Julie W (General Manager) z obiektu Congham Hall Hotel & Spa
Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Thank you for taking the trouble to write about your recent stay with us. We are delighted to read that you decided to hold your joint celebration with us and it was a pleasure looking after you and your guests. Thank you for your kind comments about Katherine and the team; they really do appreciate you mentioning them. We look forward to seeing you at Congham in the near future.
Czytaj dalej
Zostaliśmy przywitani przez personel recepcji, który nas pokazał i zabrał nas do pokoju. Jest to klejnot wykonane jeszcze lepiej przez pracowników, którzy robią wszystko, aby pomóc. Świetna obsługa bez zamieszania.

Pokój był czysty i cichy, dobrze rozplanowany. Doskonałe WiFi.

Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Julie W (General Manager) z obiektu Congham Hall Hotel & Spa
Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Thank you for taking the trouble to write about your recent stay with us. We are so pleased to see you enjoyed your time here and particularly appreciated the service by the friendly Congham team. We hope to welcome you back again before too long.
Czytaj dalej
Spędziłem noc w Congham Hall. Recepcjonistki były bardzo pomocny i gościnny, a wieczorny posiłek był doskonały. Miałem masaż w spa, który był również doskonały. Chciałbym skorzystać z wanny z hydromasażem, ale był zajęty przez dwa dni i nie byłem przygotowany do zawisnięcia aż do
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Julie W (General Manager) z obiektu Congham Hall Hotel & Spa
Odpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Thank you for taking the trouble to write about your recent stay with us. We are delighted to see that you enjoyed your massage in the Spa and sorry that the hot-tub appeared to be constantly busy; it is a very popular spot to sit and enjoy the views. We hope to welcome you back again in the near future.
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaSale konferencyjne/bankietowe
Poprzednie
Do the rooms have a fridge?
Hello, yes all our rooms have mini-fridges. We hope to see you soon.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Can I go to lunch in my robe
I don't believe you can, lunch is served in the hotel restaurant so would assume there is a dress code. We had lunch at the end of our spa day so freshened up and got dressed before attending lunch, I don't recall seeing anyone in a robe at lunch either.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Really thinking of bringing my mum for the first time for her birthday in couple of weeks. What facilities do they have in the spa? Can you walk around the grounds? Any spa & meal offers?
I cannot comment re the spa and deals but we went for a family party so had a room reserved for us. The grounds were certainly accessible to walk round. I would echo the jarcall's review re Snettisham and Sandringham, although if you're from Lynn, you know about them already, doubtless!! There are some nice walks around the area too - farm tracks and also Peddar's Way is not that far away.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Hi there, do you have Afternoon Tea and if so, what days and times. Is it advisable to book in advance ? Thanks
advisable to book for afternoon tea! ours was part of a Sunday package but have seen other people having afternoon tea! I'm pretty sure available daily
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Do you have any twin rooms? Cost for two nights dinner bed breakfast?
Yes, we do have twin bedded rooms. Please call or email for prices and availability.
0 głosów
Poprzednie
12
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
171 USD - 380 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
congham hall country hotelhotel congham hall country
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaAnglia WschodniaKing's Lynn
LICZBA POKOI
26
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem