Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Verudela Beach & Villa Resort

Amatorskie (256)
Pokój i apartament (43)
Basen i plaża (33)
Certyfikat jakości

Informacje

#7 z 33 hoteli w lokalizacji: Pula
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Restauracja
Basen
Bezpłatny Internet
Bar/Salon
Basen odkryty
Hotel dla niepalących
Kort tenisowy
Personel znający wiele języków
Publiczna sieć Wi-Fi
Usługi pralnicze
Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin)
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Lodówka w pokoju
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Wnęka kuchenna
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU
STYL HOTELU
Z widokiem na park
Średniej klasy
178recenzji
10pytań z odpowiedziami
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 47
  • 89
  • 31
  • 8
  • 3
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
  • polski
+1
Pięknie położony ośrodek, wspaniałe widoki , sporo atrakcji , dobre i niedrogie jedzenie , standard w willach bardzo fajny za niewielkie pieniądze . Jestem pewna, ze wrócimy tam jeszcze ! Dla rodzin , jak i dla par super opcja!
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arena_Hospitality (Manager) z obiektu Verudela Beach & Villa Resort
Odpowiedź udzielona 28 wrz 2018
Dear Guest, We would personally like to thank you for sharing your wonderful feedback regarding your recent stay at Verudela Beach & Villas Resort. We are delighted to know you enjoyed your stay and were satisfied with the location, the resort, the view, the activities offered as well as with our various gastronomic offer.​ We are more than happy to know you would like to return for another memorable stay and we are looking forward to welcoming you for one. Best regards, Verudela Beach & Villas Resort Management Team
Czytaj dalej
Duży kompleks, zalesiony, ośrodek z murowanymi domkami, odnowione jakieś piętnaście - dwadzieścia lat temu. Pierwsze wrażenie to niestety zastaliśmy brudne pomieszczenia. Na jednym z łóżek panie nie zmieniły pościeli. Podłoga lekko zamieciona nie zmywana chyba od początku sezonu. Kibel, okna tak samo ewidentnie zapuszczone. Ręczniki zmieniane, papier uzupełniają. Duże odległości więc bierzcie rowery. Przy rezerwacji ceny były w Euro, ale cwaniaki obciążyli nas wymianą euro na kuny i podrożało o 380 PLN. Plaże małe zdecydowanie kamieniste i skałki. Dwa baseny z morską wodą ok. Dziesięć nocy za 6000 PLN. Dwoje dorosłych z dwójką dzieci.
Czytaj dalej
+1
Pokój mały jak na 4 osobową rodzinę. Jedyny plus to wymiana ręczników. Sprzątanie to jakiś koszmar. Niestety za cenę 6 tyś. za 10 dni to standard mogę ocenić na 1 gwiazdkę. Widoki, morze, basen niby wszystko ok. I jeszcze jedno. Jest to tak duży obiekt, że bez roweru jest dość ciężko. A teraz parę zdjęć zaraz po sprzątaniu pokoju😱
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arenaturist (Manager) z obiektu Verudela Beach & Villa Resort
Odpowiedź udzielona 9 sie 2017
Dear Ms. Magdalena, thank you for choosing Verudela Beach & Villa Resort and for taking time to share your impressions. We are very sorry to know that your stay with us was not among the best ones and that you were left dissapointed by the housekeeping. Please note that such level of cleanliness is certainly not in line with our standards. It is such a pity that you did not inform the front office immediately as we would give our best to assist you. We hope that we will get another opportunity to welcome you and improve your opinion on our service. Best regards, Verudela Beach & Villa Management Team
Czytaj dalej
Mieszkaliśmy w kawalerce (kuchnio-pokój-przedpokój) +sypialnia + łazienka.Cena za 10 nocy - 6 tys. Czysto ale ciasno bardzo, wyposażenie oszczędne bardzo, kuchenka elektryczna nagrzewająca cały pokój. Tu moim zdaniem stosunek ceny do jakości zły. Okolica fajna, w lesie, obok Akwarium, blisko do morza i plaży (zatłoczonej mocno). Niby miło i ok, ale .... nie pojadę więcej.
Czytaj dalej
Ośrodek rewelacyjny, bardzo rozległy obiekt stąd w tytule zabiegane wakacje ;). Byliśmy we wrześniu, więc pogoda była już troszkę chłodnawa jak na Chorwację, akurat skończył się w ośrodku sezon i ciężko było uraczyć się jakimikolwiek animacjami bądź dodatkowymi atrakcjami. Przepiękne widoki. Mieliśmy apartament z dwoma sypialniami (każda miała swoją łazienkę i sejf) Byliśmy z małymi dziećmi więc plaża nas nie porwała duże kamienie, ciężko było chodzić dorosłemu a dzieci się przewracały. Kilka placów zabaw, tereny bardzo zadbane, jedzenie dobre. Przemiła obsługa. Obiekt bardzo fajny, godny polecenia. Prawdopodobnie w sezonie nie sposób się nudzić ;)
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Poprzednie
ROZPIĘTOŚĆ CEN
67 USD - 310 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
verudela beach & villa hotel pulaverudela beach and villa resort
LOKALIZACJA
ChorwacjaIstriaPula
LICZBA POKOI
194
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem