Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Park Plaza Verudela

Amatorskie (815)
Basen i plaża (131)
Pokój i apartament (101)

Informacje

#4 z 33 hoteli w lokalizacji: Pula
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Travellers' Choice Laureat 2019
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Basen
Bar/Salon
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Bezpłatny parking
Restauracja
Spa
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Basen odkryty
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Czyszczenie chemiczne
Hotel dla niepalących
Konsjerż
Kort tenisowy
Opieka nad dzieckiem
Personel znający wiele języków
Pomieszczenia konferencyjne
Pralnia samoobsługowa
Transport na lotnisko
Usługi pralnicze
Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin)
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Lodówka w pokoju
Mikrofalówka
Apartamenty
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Wnęka kuchenna
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU
STYL HOTELU
Ośrodek wypoczynkowy dla rodzin
Średniej klasy
Łącza dotyczące hotelu
Odwiedź witrynę hotelu
Okazje hotelowe
952recenzje
230pytań z odpowiedziami
4wskazówki dotyczące pokoi
Oceny podróżnych
  • 386
  • 398
  • 127
  • 31
  • 11
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
  • polski
Fajny ośrodek, zadbane baseny, plaza, sklepiki, zaplecze gastronomiczne i rekreacyjne w jednym miejscu. Blisko do centrum Puli. Brakowało nam jednak klimatyzacji w pokoju. Po za tym świetne miejsce. Polecam
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arena_Hospitality (Manager) z obiektu Park Plaza Verudela
Odpowiedź udzielona 11 lip 2018
Dear Guest, Thank you for taking your time to share your impressions regarding your recent stay with us. We are very happy to know you had a wonderful time at our resort and that you were satisfied with the pool area, the surrounding, the facilities as well as with the location. We are looking forward to welcoming you for another memorable stay. Kind regards, Park Plaza Verudela Management Team
Czytaj dalej
+1
Wspaniały ośrodek wypoczynkowy z niewielkimi wadami. Bardzo dużo różnych możliwości kwaterunkowych. Hotel, domki, domy. Wiele atrakcji dla turystów. Baseny i plaże. Wszystkie atrakcje łącznie z leżakami niestety płatne. Super restauracje na obiekcie z bardzo dobrym jedzeniem. Sklepy również są dostępne na deptaku. Łatwy dojazd do Puli, polecam wyjazd autobusem, samochodem odpada, ogromne korki.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arenaturist (Manager) z obiektu Park Plaza Verudela
Odpowiedź udzielona 29 sie 2017
Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela for your stay and for taking the time to write a review. We are thrilled you and your family had a relaxing stay and were able to enjoy our facilities and food. We are proud when our guests recognize the efforts that we put in making our guests feel welcome and appreciated. We hope that we will get another opportunity to welcome you again. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Czytaj dalej
+1
Obiekt nadaje się na wakacje z małym dzieckiem, dużo zieleni, cienia, można spacerować z wózkiem. W każdej restauracji krzesełko dziecięce. Basen dziecięcy. Dużo rodzin z dziećmi. W czerwcu brak tłumów, choć pusto nie było. Idealny termin.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arenaturist (Manager) z obiektu Park Plaza Verudela
Odpowiedź udzielona 3 lip 2017
Dear Guest, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for taking time to share your impressions on Trip Advisor. It is wonderful to know that you had a pleasant stay with us and that you have found our Resort convenient for a vacation with a child and that you were satisfied with the service and facilities. We would be very happy to get the opportunity to welcome you again. Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Czytaj dalej
Wakacje w jednym miejscu są już możliwe. Kompleks ma wszystko co trzeba aby wypoczywać. Restauracje, baseny, morze, miejsce na spacer i rekreacje. Basen przestronny i duży, można się położyć nad samym Adriatykiem.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arenaturist (Manager) z obiektu Park Plaza Verudela
Odpowiedź udzielona 10 paź 2016
Dear Mr. Jakub, thank you for choosing Park Plaza Verudela and for sharing your feedback. We are very happy to know that you had a pleasant stay at our resort and that you were satisfied with all aspects of your stay. It would be wonderful to host you again, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Czytaj dalej
Wakacje w Chorwacji dzięki temu miejscu będą niezapomniane. Kompleks ma do wyboruy miejsca w pokojach hotelowych jak i w bungalowach. My wybrtaliśmy bungalow 5 osobowy z aneksem kuchennym, łazienką i tarasem. Bezpośrednio przy basenie i barze. Zejście do plaży 10 m, wyjście do hotelowych restauracji o krok. Jedynie do miasta trzeba było iśc z 30 min lub jkechać samochodem. Z Polski do Puli jedzie się ok 12 godzin także idealna opcja na wyjazd wakacyjny jeśli nie chce się jechać aż do Dalmacji. Na początku maja pogoda rewelacyjna. Plaże kamieniste niestety.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Arenaturist (Manager) z obiektu Park Plaza Verudela
Odpowiedź udzielona 8 sie 2016
Dear Ms. Paulina, thank you for choosing Park Plaza Verudela as your Croatian holiday destination and for such a wonderful review. We are delighted to know that you had an unforgettable holiday at our resort and that you enjoyed every aspect of it. It would be wonderful to host you again, Best regards, Park Plaza Verudela Management Team
Czytaj dalej
Poprzednie
ROZPIĘTOŚĆ CEN
93 USD - 306 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
ChorwacjaIstriaPula
LICZBA POKOI
385
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem