Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Decameron El Pueblo

Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Basen
Restauracja
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Dostęp dla niepełnosprawnych
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Śniadanie w cenie
Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin)
Bezpłatny parking
Bar/Salon
Spa
Czyszczenie chemiczne
Pomieszczenia konferencyjne
Jacuzzi
Kort tenisowy
Usługi pralnicze
Konsjerż
Pokój bankietowy
Personel znający wiele języków
Sale konferencyjne
Opieka nad dzieckiem
Basen podgrzewany
Basen odkryty
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Hotel dla niepalących
Sauna
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Klimatyzacja
Pokoje dla rodzin
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Z widokiem na góry
Nietypowe hotele
KLASA HOTELU
Lokalizacja
Pełny widok
Recenzje i nie tylko
475recenzji
920zdjęć
25pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 168
  • 175
  • 64
  • 39
  • 29
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Hotel znacznie się poprawił od poprzedniej wizyty. Nowe pokoje, dużo lepsze jedzenie, sala konferencyjna wygodna, itp.
Nadal brak elastyczności przy rezerwacji restauracji w restauracji, ale przynosi dobre korzyści finansowe.

Dostęp do hotelu stanowi problem ze względu na dużą l
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika HotelElPueblo (Gerente) z obiektu Decameron El Pueblo
Odpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Dear Renato: Thank you very much for letting us know your opinion and share it on TripAdvisor. We continue working on improving day by day and offering quality service. Unfortunately, sometimes Lima traffic affects the normal movement through the streets. We hope to receive your visit. Cordially, Management Decameron El Pueblo
Czytaj dalej
Najgorszy hotel w historii:

 1) Recepcja. Całkowicie nieskrępowany. Czułem się jak próbowałem dostać się do budynku publicznego urzędu lub więzienia niż hotel.

 2) Jedzenie. . . . . NAJGORSZY, jaki miałem w jakimkolwiek hotelu. Wszystko było nijakie. Podobnie jak w stołówce szk
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika HotelElPueblo (Gerente) z obiektu Decameron El Pueblo
Odpowiedź udzielona 7 sie 2018
Dear Mr. Vicente: Thank you very much for sharing your impressions with us and Trip Advisor. We understand and we copy your appreciation, however, let us disagree with it. In Decameron EL Pueblo we are convinced that we offer a prodcto-service according to the price-quality ratio, however it is evident that you differ from it, in that sense we offer you an apology. Based on your comments, we have been working on improving the points indicated to continue improving and we appreciate that you have the courtesy of talking with Guest Service. Cordially, Manager Decameron El Pueblo
Czytaj dalej
- Bary i restauracje mają kiepską selekcję winorośli. Tylko 2 lub 3 warianty. Bardzo ogólny i bez smaku.
 - Showerheads są zamontowane na 180 cm, który jest zbyt niski
 - Małe i bez smaku piwo serwowane w plastikowych kubkach
 - Ravioli w "włoskiej" restauracji było żartem. Gotow
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika HotelElPueblo (Gerente) z obiektu Decameron El Pueblo
Odpowiedź udzielona 19 lip 2018
Dear Mikael: Thank you very much for commenting and sharing on Trip Advisor. We tell you that we have varieties of alcoholic and non-alcoholic beverages; However, if we have been working to avoid the use of plastic. Currently we have renewed a large part of the infrastructure, with new points of food and beverages, diversified activities and of course we will pay attention to their suggestions. We hope you can visit us again, we will be attentive to your arrival. Cordially, Decameron El Pueblo Management
Czytaj dalej
Pokoje są bardzo proste, otoczenie jest przyjemne, jedzenie jest lepsze niż się spodziewano, a personel jest bardzo przyjazny. Byliśmy już kilka razy i dzieci naprawdę to lubią, ponieważ mają wiele zorganizowanych zajęć, a także przestrzeń do biegania, pływania, grania w gry itp.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika HotelElPueblo (Gerente) z obiektu Decameron El Pueblo
Odpowiedź udzielona 16 sty 2018
Dear guest: We thank you for leaving us your comments and sharing it with the Trip Advisor community. For a little over a year, Decameron has been operating El Pueblo, with the determination to improve our services and recover the beauty of the Hotel. This is how we have been making improvements in infrastructure and services. We will be eager to receive them again, Cordially, Manager Hotel El Pueblo
Czytaj dalej
Przyjechaliśmy, aby zatrzymać się w hotelu dwie rodziny z dwójką małych dzieci, aby zostać tutaj, ponieważ chcieliśmy grać w golfa w sąsiednim hotelu. Hotel jest obecnie w remoncie, więc tylko jeden basen jest otwarty, a hałas, kurz itp. Są naprawdę złe, zaczęli pracę o 7. 30 ran
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika HotelElPueblo (Gerente) z obiektu Decameron El Pueblo
Odpowiedź udzielona 12 sty 2018
Dear guest: Thank you very much for sharing your impressions with us and sharing it through the Trip Advisor community. We are in the process of renovating our infrastructure to improve our services and facilities. We also regret that the food has not been to your liking, we work hard in the constant improvement. We invite you to return and see the changes that are constantly being made. We will be attentive to your visit. Sincerely, Manager Hotel El Pueblo
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaPlace zabawSale konferencyjne/bankietowe
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorDecameron El Pueblo
The Panoramic Superior at the El Pueblo Resort & Convention Center
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorDecameron El Pueblo
The Panoramic Suite at the El Pueblo Resort & Convention Center
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorDecameron El Pueblo
The Panoramic Superior at the El Pueblo Resort & Convention Center
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorDecameron El Pueblo
The Panoramic Suite at the El Pueblo Resort & Convention Center
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorDecameron El Pueblo
The Panoramic Suite at the El Pueblo Resort & Convention Center
Poprzednie
buenas noches , quisiera saber el costo de entrada actualmente y tambien el del colegio santa anita
Hola Oswaldo, y estuvo haciendo mucho frío? Se podía disfrutar de la piscina?
Estimada Gerencia Estamos próximos a confirmar una reserva para ir a pasar de domingo para lunes mi cumpleaños en Abril de este 2018 sin embargo me desanima los comentarios de los huéspedes con respecto a las ciertas incomodidades por la remodelación y al momento de esperar entre 3pm y 5.30pm la recepción de llaves. Qué me puede decir ante mi inquietud y ofrecer que vamos a pasar un grato momento en El Pueblo?. Para todos va ser primera vez y no queremos sea la última. Consulta, de Domingo a Lunes hay las mismas actividades de Shows y entretenimiento familiar? Muchas gracias de antemano por su respuesta.
Estimada Laura: Nos complace saber que nos acompañará en su cumpleaños en El Pueblo, en sentido le pedimos que al momento de acercarse a Recepción indicar que es su onomástico para que puedan gestionar y mencionarlo en el show principal de la noche. Por otro lado confirmamos que efectivamente nuestra entrega de llaves es en el rango de 15:00 hrs a 17:30 hrs; así mismo venimos haciendo remodelaciones del Hotel en zonas alejadas a las habitaciones para mejorar nuestra infraestructura y servicios. Con respecto a los shows y actividades, estos varían día a día. Los esperamos!
1 głos
Buen día disponibilidad para el 31 hasta el 1 de enero 2018 3 mayores gracias
Tienen planificada alguna actividad para celebrar el año nuevo?
Poprzednie
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
127 USD - 353 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
el pueblo resort and convention centerel pueblo hotel lima
LOKALIZACJA
PeruLima RegionLima
LICZBA POKOI
234
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem