Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hanoi Winter Hostel

No 3 Thanh Ha street, O Quan Chuong, Dong Xuan Ward, Hoan Kiem Dist, Hanoi 10000, Wietnam
Amatorskie (23)
Pokój i apartament (14)
Posiłki (5)
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Śniadanie w cenie
Transport na lotnisko
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Niedrogi
KLASA HOTELU
Recenzje i nie tylko
119recenzji
54zdjęcia
2pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 35
  • 32
  • 19
  • 18
  • 15
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Nie jest to wspaniały pobyt. Personel był przyjazny i łagodnie pomocny, poprosił o pomoc w zorganizowaniu transportu i właśnie skończył z lokalną taksówką, która naliczyła nam wysokie stawki! Prywatny pokój dwuosobowy był przestronny, miał dobrą klimatyzację i wifi działało
Czytaj dalej
Jestem właściwie piszę tę recenzję od jednego z akademicki pokoje w hostelu (co jutro wyjeżdżamy dzięki Bogu! ) . Od czego zacząć? ! Byliśmy tutaj po obejrzeniu wszystkich świetnych opinii na temat świata Hostel przyjazny personel. . nie musi być w błędzie hostel! Kiedy
Czytaj dalej
Były tylko dwie dobre rzeczy o tym miejscu, lokalizacja i kierownik tego miejsca. Ona wydaje się być jedyną osobą, która rzeczywiście rzeczy zrobione. Nasz pokój był super zimno i budził wcześnie rano ze względu na hałas z ulicy. Śniadanie było koszmarem. Po raz pierwszy EE
Czytaj dalej
Hostel ten znajduje się w jednej z najbardziej ruchliwych ulic starego pomieszczenia mieszkalne. bezpośrednie stoczni jest pełen ryb, owoców i warzyw sprzedawcy. Ale wifi jest wzorowa, bogato serwowane jest śniadanie, bezpłatna kawa i banana w holu, korytarze są wąskie i
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się tutaj na 2 noce, lokalizacja nie jest odpowiedni dla każdego, rynek znajduje się tuż obok hostelu. Plecaki z goście są po prostu rozrzucone w holu. Sprawdź - nie było sprawne, recepcjonistka odprowadziła nas do pokoju z dwoma łóżkami po kilku minutach wrócił
Czytaj dalej
Poprzednie
1234569
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaSale konferencyjne/bankietowe
Lettone in camera
Water wouldn't drain for hours after a quick shower. You can see the water line on the toilet
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Hanoi Winter Hostel
Double Room
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Hanoi Winter Hostel
We Have Big Discount 30%
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Hanoi Winter Hostel
business license From 14 /01/2015
PoprzednieNastępne
123
Dear! Thank you for your email .if you booking room at our hostel please confirmation your information .what room do you want ?how many night do you want stay at our hostel ? and what date do you want room .we can keep for you Sales Manager Dong
0 głosów
Hi Lucy, glad you had a good time in Hanoi. Come back anytime. Thanks for the review!
Hi Lucy, glad you had a good time in Hanoi. Come back anytime. Thanks for the review!
0 głosów
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
11 USD - 35 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
WietnamHanoi
LICZBA POKOI
15
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem