Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ibis Praha Wenceslas Square

Amatorskie (397)
Pokój i apartament (144)
Posiłki (51)

Informacje

#295 z 662 hoteli w lokalizacji: Praga
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Restauracja
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Dostęp dla niepełnosprawnych
Hotel dla niepalących
Personel znający wiele języków
Pomieszczenia konferencyjne
Publiczna sieć Wi-Fi
Sale konferencyjne
Transport na lotnisko
Usługi pralnicze
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Klimatyzacja
Pokoje dla niepalących
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU
STYL HOTELU
Modern

Lokalizacja

Pełny widok
100Idealne dla spacerowiczów
Ocena: 100 na 100
216restauracjiw obrębie 0,5 km
75atrakcjiw obrębie 0,5 km
1 901recenzji
76pytań z odpowiedziami
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 413
  • 950
  • 403
  • 87
  • 48
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
  • polski
Hotel w dobrej lokalizacji. Miła i kompetentna obsługa. Bardzo dobre śniadania i mega wygodne łóżko. Czysto, jednak pokoje wymagają odświeżenia: poobijane meble, plany na scianach i dywanie. Minus za platna kawę w holu... W niektórych hotelach tej marki kawa i woda były za free.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Odpowiedź od użytkownika Lucie N (Guest Relations Supervisor) z obiektu Ibis Praha Wenceslas Square
Odpowiedź udzielona 15 maj 2019
Dear Pioneer66870903137, first of all, let me thank you for your shared feedback, and comments about your stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am happy, that you felt welcome, and that you have been satisfied with the friendliness of our staff. Its also great, that you liked the cleanliness of our hotel. I would like to kindly let you know, that we are always trying to do such a improvements in our hotel. Be sure, that I will share all of your comments with our whole team, and we do hope, that we will get a chance again to welcome you back. Have a nice day. Lucie Nesvadbova Guest Relations Supervisor
Czytaj dalej
Skrzypiące łóżko mojego syna, woda albo zimna albo ciepła, pomimo zwrócenia uwagi obsłudze hotelu musieliśmy sprostać zadaniu i przyzwyczaić się do warunków więc wywaliłem to łóżko na korytarz. O dziwo nikomu ono nie przeszkadzało przez 4 doby !
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Odpowiedź od użytkownika Lucie N (Guest Relation Supervisor) z obiektu Ibis Praha Wenceslas Square
Odpowiedź udzielona 13 sty 2019
Dear Sightsee44779133325, thank you for taking the time to share with us your review, about your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. I am sorry, that you did not have a satisfactory stay with us. I would like to kindly ask you, if you can share with me more details throughout my email h3194-gr@accor.com what was wong, so we can ensure such a improvements. Thank you in advance. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor
Czytaj dalej
wiedzieliśmy, że jedziemy rodzinnie do hotelu budżetowego, jednak mimo to jesteśmy troszkę rozczarowani. Pokój bardzo ciasny, nie było miejsca na torby, ciężko było się przebrać w pokoju. Niemile zaskoczył nas fakt, że w pokoju w okresie ogromnych upałów nie było nawet jednej butelki wody. Łazienka także małą- osoba plus size będzie miała w niej problem. Na plus- klimatyzacja w pokoju i niezłe śniadanie- z wyjątkiem jajecznicy, która była dziwna- smakowała jakby była przyrządzona z proszku. Niezła lokalizacja.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Odpowiedź od użytkownika Lucie N (Guest Relation Supervisor) z obiektu Ibis Praha Wenceslas Square
Odpowiedź udzielona 20 sie 2018
Dear iw0nka2017, first of all, I would like to thank you for your shared feedback, about your recent stay with us at ibis Praha Wenceslas Square. I am sorry, that you have been disappointed with our hotel, and with our services.I would like to kindly let you know, that our rooms are based on ibis standard, as well as the water in the room. I am happy, that you have been satisfied at least with our breakfast, even thought that not fully. Be sure, that we take your comments seriously, and we always try to make such a improvements on your highlighted points. We do hope, that you will give us another chance, and we will welcome you back again soon. Best Regards Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor
Czytaj dalej
Hotel w samym sercu Pragi. Znakomite połączenie ze starówką, blisko do Kampy i na wspaniałe place: Karola i Wacława. Wszędzie blisko. W hotelu miła obsługa, minimum formalności. Pokój mnie zaskoczył - duży , jak na Ibis, a w pokoju zestaw do parzenia kawy i herbaty - jak w Mercure.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Odpowiedź od użytkownika Lucie N (Guest Relation Supervisor ) z obiektu Ibis Praha Wenceslas Square
Odpowiedź udzielona 10 cze 2018
Dear Wojciech C, first of all, I would like to thank you for sharing this feedback, and more precisely comments regarding to your stay with us at ibis Praha Wenceslas Square. I am very happy, that you have had enjoyed Prague. And I am glad, that you have liked our hotel, and that you have been satisfied with our hotel, and with our services. Its great, that you have been satisfied with the room. We do hope, to get a chance again and welcome you soon again. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor
Czytaj dalej
Do Pragi przyjechaliśmy autobusem. Z dworca do hotelu jest pół godziny pieszo, droga jest prosta i bezpieczna. Hotel jest w bardzo dobrej lokalizacji. Do placu Wacława jest około 10 minut pieszo. Hotel jest czysty i zadbany, aczkolwiek wymagający odświeżenia, co w niczym nie przeszkadza. Pokoje są dość małe, ale posiadają wszystko co potrzeba, prócz kosza na śmieci. :) Łazienka jest czysta, jedynym jej minusem jest małe ciśnienie wody. Śniadania są bardzo dobre i dość urozmaicone. Obsługa miła i uprzejma. Polecamy!
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Lucie N (Guest Relation Supervisor ) z obiektu Ibis Praha Wenceslas Square
Odpowiedź udzielona 14 sty 2018
Dear Guest, First of all, let me thank you for your time to give us your feedback about your recent stay at ibis Praha Wenceslas Square. Thank you very much for all of your nice comments. I am happy, you have been satisfied with the location of our hotel. It is always pleasure to read, that you have been satisfied with the services we provide and that everything was according to your expectations. We appreciate your recommendation and we are looking forward to welcome you soon again. Sincerely, Lucie Nesvadbova Guest Relation Supervisor
Czytaj dalej
Poprzednie
ROZPIĘTOŚĆ CEN
64 USD - 110 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
ibis praha wenceslas square hotel prague, ibis hotel prague, praha wenceslas square ibis
LOKALIZACJA
Republika CzeskaBohemiaPragaPraga 2
LICZBA POKOI
181
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem