Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Hotel Aura Design & Garden Pool

Amatorskie (24)
Pokój i apartament (9)
Basen i plaża (5)
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Basen
Bezpłatny parking
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Dostęp dla niepełnosprawnych
Dostępne śniadanie
Hotel dla niepalących
Jacuzzi
Konsjerż
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Lodówka w pokoju
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Dla rodzin
Niedrogi
KLASA HOTELU
13recenzji
29zdjęć
0pytania i odpowiedzi
1wskazówka dotycząca pokoi
Oceny podróżnych
  • 2
  • 10
  • 0
  • 0
  • 1
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Byłam w hotelu 3 dni.Pomimo ,ze hotel znajduje się daleko od centrum łatwo do niego dojechać.Ładny wystrój.Śniadania są bardzo dobre.W pokojach jest czysto i schludnie..Aż chce się wrócić jeszcze raz.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Josef V (Receptionist) z obiektu Hotel Aura Design & Garden Pool
Odpowiedź udzielona 14 maj 2018
Dear Ewelina, Thank you for you feedback! It is our pleasure you liked your stay in our hotel. We will be glad to see you on your next visit.
Czytaj dalej
Spędziłam 3 noce w tym hotelu , nie był to mój pierwszy pobyt w Pradzę.Hotel jest daleko od centrum ale ma bardzo dobry pojazd zabytkowej części Pragi.Hotel znajduje się koło centrum handlowego spod którego odjezdzają autobusy ktorymi trzeba jechać 3 przystanki do metro Letnany
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Josef V (Receptionist) z obiektu Hotel Aura Design & Garden Pool
Odpowiedź udzielona 7 sty 2018
Thank you for your review! We are happy you enjoyed your stay in our hotel! Best regards, Josef Vanousek.
Czytaj dalej
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zatrzymaliśmy się tutaj na jedną noc, a ja byłam grzeczna na dobry standard tego hotelu. Obsługa była wysoka. To był czysty, a pokój był idealny dla rodziny z odrobiną 2 dzieci. Miał zewnętrzny basen, który wyglądał ładnie. Ponownie popłyniemy tam następnym razem. I następnym
Czytaj dalej
To jest w porządku trzygwiazdkowy hotel. Chociaż budynek nie wygląda zbyt nowocześnie, pokoje są całkiem nowe. Dużym plusem są ludzie, którzy jeżdżą do Pragi - tutaj można parkować bezpłatnie. Jest to 20 - 30 minut jazdy samochodem do centrum miasta. Ogromne centrum handlowe
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Josef V (Manažer komunikace s hosty) z obiektu Hotel Aura Design & Garden Pool
Odpowiedź udzielona 3 paź 2018
Dear Derrick, Thank you for your time to write this review. Best regards, Josef Vaňousek.
Czytaj dalej
Hotel reklamowany jako posiadający basen i wskazujący przestrzeń zewnętrzną, który po przybyciu był placem budowy i całkowicie poza granicami. Na zewnątrz hotelu znajdowała się reprezentacja strefy wojennej i dość niebezpieczna, z pewnością dla dzieci i to nawet na spacerze z
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika Josef V (Guest Relations Manager) z obiektu Hotel Aura Design & Garden Pool
Odpowiedź udzielona 23 lip 2018
Dear Guest, I am really sorry about your "horrible" experience in our hotel, but everything is not as you describe here. We inform on all the reservation channels about works around the hotel, including new swimming pool is still out of order (we open it tomorrow) and part of our garden is closed. We are children-friendly hotel and just finishing works on exclusive big playground in our garden for our guests. Yes, walk from parking is dirty because of works, but of course it is not a war zone. About the room facilities, in your room, there is fridge, safe, internationl TV with over then 500 channels in both rooms, free coffe and tea making facilities or fire alarm. We don't have too big bathrooms, but shower corner is big enough for one person and there is fen, hair dryer, shampoo and soap in every bathroom. We offer more than other 3-stars hotels in Prague and trying to make it even better around the hotel! I am really sorry about the noisy neighbours, but it is not our fault. We could try to find a solution and I checked-in you and had an afternoon shift, but can't remember you would have a problem with anything, you didn't complain. And when you just put a keycards to my collegaue in the morning without any word, then we can't help you to solve the problem immediately. Best regards, Josef Vaňousek.
Czytaj dalej
Poprzednie
12
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentBasen i plażaPosiłki
PoprzednieNastępne
12
"Pokoje na najwyższych piętrach mają najlepszy widok"
ROZPIĘTOŚĆ CEN
29 USD - 71 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
Republika CzeskaBohemiaPragaPraha-Cakovice
LICZBA POKOI
46
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem