Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Marina Suites at Straits Quay

Informacje

#2 z 16 kwater specjalnych w lokalizacji: Penang Island
Czystość
Obsługa
Wartość
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU

Lokalizacja

Pełny widok
Kontakt
Block 3A, Straits Quay, Tanjung Bungah, Penang Island 11200 Malezja
Nazwa/adres w miejscowym języku
Dojazd
Penang Intl Airport20 km
7recenzji
0pytań z odpowiedziami
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
  • 0
Okres roku
Typ podróżnego
Język
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
+1
Day 1 Never Been so Disappointed before! There is no receptional or front counter area for us to check in. You need to call the person to obtain the key when we arrived. Straits Quay Marina Suites Penang, I would said is spacious for Family of 4 to 5 to stay in. There is 1 King Bed, 1 Queen Bed and 1 small side bed which is uncomfortable to sleep.The kitchen is so small,of course don't expect the utensil to be clean but there is a sink provided.Refer to other review stated there is a washing machine but unfortunately there is no washing machine.Bath towel look dirty.I will suggest you guys bring own towel esp those with children. On the 1st day we don't see anyone at the same level we are staying thought we are only ones staying there, to our surprise we saw some shoes outside 1 unit. The retail area is also very quiet.1st night at 11pm sharp there is no aircon, there is no Wi-Fi, no TV .After 11pm the room is so warm that we couldn't even sleep. Can you imagine no Wi-Fi, no TV, no aircon. Some floor tiles in the toilet and living room are crack, those with elderly and children to take note. Cheap bed mattress and pillows which are not a good sign. Some of us end up having stiff neck. 2nd to 5th Days There is no food except coffee bean during breakfast. According to some local people staying there, we have to walk out 20 to 25min to get local food. You either Grab a car or walk all the way out. We have no choice but to Grab a car to send us around. Was able to book the driver for 30 dollar per hour and he send us shop around.We went to 3D museums, Queenbay mall and some places. We came back to the apartment at 4.30pm whole place again got no aircon, no TV, Wi-Fi is so weak = Don't have. We have tried to reset and called the person in charge for help. Can you imagine reset for 15 times and aircon is the main issue. We called the person in charge request to change the room and he given us the boss contact .As we can't stand the room with no aircon at all we called the boss. Manage to changes the room from level 3 to level 6 with aircon this time round but Wi-Fi is super weak and no TV again. Totally speechless to cut short on this whole issue. Day 2 than we realised that not all apartment belong to same owner so this is by luck. Don't think we will be coming back again unless they improve on those opportunity area.  
Czytaj dalej
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Standard " dom " rozmiar Airbnb wzór z pokoju. Bezpieczeństwo i ciche miejsce na pobyt. Pokój bez widoku. Pokój miał balkon, ale bez widoku (bez punktu). Po 22:00 nic do jedzenia nie ma sklepu na zakupy. Nic specjalnego polecam znajomym za pobyt.
Czytaj dalej
Siang ein sehr netter Mann mit wenig Erfahrung was das praktische vermieten von Ferienwohnungen neben der Verwaltung auch noch umfasst, Wenig Flair für westliche Mietbedürfnisse. Es geht etwas nach dem Motto wenn der Kunde etwas sagt, dann reagiere ich. Anders ausgedrückt: wer ein Ferien Aptm. in Penang mietet, muss sich selber zu helfen wissen. Beispielsweise gibt es keine Bedienungs Anleitungen. Die Wohnung ist etwa 100 m2 gross, und ist erreichbar durch anonyme und sterile Gänge, wenig Ferien Atmosphäre. Empfehlenswert ist eine lokale SIM Karte. Lage des Gebäudes ok, Aussicht von der Terasse an eine 6m entfernte Garagenwand. Die Air conditioner sind sehr laut wenn man auf dem Balkon sitzt (abstellen). Nerviger Lärm durch permanentes klopfen, angeblich hat es etwas mit den obenstehenden Abwasser Leitungen zu tun. Wir sind 1 Tag früher ausgezogen. Küche marginal eingerichtet, und wenn auch sauber, wirkt das ganze eher ungepflegt. Ideale Lage für ausgedehnte und verkehrsfreie Spaziergänge am frühen Morgen oder nach Sonnenuntergang. Attraktiv auch die unterschiedlichen Restaurants im gleichen Gebäude.
Czytaj dalej
Dobre gościnność i ładny pokój. Lokalizacja jest bardzo wygodne i dobre. Lokalizacja jest naprawdę ładny zaledwie 5 minut od centrum miasta, obok przystań jachtową. Można spacerować ładny Bay - strona z dobrą bryzę od morza i możliwością robienia zakupów i przyjemny bar/restauracje w parterze. Funkcja ta nie jest hotel, ale mieszkanie z centrum handlowego. Pokój jest dość duży, a nawet można gotować. Można mieć dobry prywatne doświadczenia. 非常によいコンドでした。マリーナの隣にあるので環境もよく部屋も広くショッピングモールもあり、中心部からも近く利便性も高く、加えてその気になれば料理もできます。夜はマリーナ沿いにレストランやバーがオープンしましてとても楽しい場所です。 車は必須ですのでレンタカーで来たほうがいいと思います。
Czytaj dalej
Było to idealne miejsce pobytu dla nas. Czekaliśmy na "do domu" za każdym razem po długim dniu zwiedzania. Mieliśmy bardzo domowa atmosfera i dużo miejsca dla mojego malucha na spacer. Udogodnienia były dla mnie idealny do podgrzewania wody/mleka. Inne przydatne informacje dla gości: pralka i suszarka roztworem detergentu. Zabierz ze sobą własny szampon, szczoteczka do zębów i pasty do zębów.samodzielnego obsługa stylu, czysta własne śmieci, nie codziennie zmiana ręczników i pościeli. Gorąco polecam ten obiekt odpowiedzialny dorosłych, którzy chcieliby traktować jak ich we własnym domu! Gospodarz (Siang (była bardzo miła, szybka w odpowiedzi i zrozumienia. Moja rodzina i jestem bardzo zadowolony z pobytu w tym życia całkowicie. Czekam na moje przyszłe w Penang zdecydowanie tutaj!
Czytaj dalej
Poprzednie
12
ROZPIĘTOŚĆ CEN
100 USD - 226 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
MalezjaPenangPenang IslandTanjung Bungah
LICZBA POKOI
50
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem