Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Thon Hotel Spectrum

Amatorskie (79)
Pokój i apartament (43)
Posiłki (8)
Certyfikat jakości

Informacje

#25 z 108 hoteli w lokalizacji: Oslo
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Płatny parking publiczny w pobliżu
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Fitness/Spa — zamykane szafki
Bezpłatne śniadanie
Faks/kserokopiarka
Przechowalnia bagażu
Gazeta codzienna
Całodobowa recepcja
Bezpłatny Internet
Wi-Fi
Publiczna sieć Wi-Fi
Internet
Dostępne śniadanie
Bufet śniadaniowy
Hotel dla niepalących
Wspólna sala klubowa/telewizyjna
Pralnia chemiczna
Usługi pralnicze
Usługa prasowania
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Pokój wolny od alergenów
Sejf
Telewizor z płaskim ekranem
Dobrze wiedzieć
KLASA HOTELU
STYL HOTELU
Opłacalny wybór
Zlokalizowany w centrum
Używane języki
Angielski, Norweski

Lokalizacja

Pełny widok
100Idealne dla spacerowiczów
Ocena: 100 na 100
210restauracjiw obrębie 0,5 km
57atrakcjiw obrębie 0,5 km
243recenzje
4pytania z odpowiedziami
1wskazówka dotycząca pokoi
Oceny podróżnych
  • 93
  • 103
  • 29
  • 8
  • 11
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
Wybrane filtry
  • Filtrowanie
  • polski
Ogólnie rzecz biorąc to był dobry hotel. Bardzo blisko do centrum, choć okolica niezbyt ciekawa (imigranci, narkotyki y alkohol niestety). Pokój był bardzo mały ale wygodny. Śniadanie bardzo pełne i przyjazni kelnerzy. Powinni pobierać opłaty w walucie klienta. Zostało mi naliczone prawie 6€ prowizji. Nikt z dyrekcji się tym nie zajął traktując powierzchownie moją skargę.
Czytaj dalej
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z ThonHotels.no
Odpowiedź od użytkownika MonicaV3023 (Hotel Manager) z obiektu Thon Hotel Spectrum
Odpowiedź udzielona 27 maj 2019
Dear guest, Thank you for taking the time to write us a review after your visit. We are sorry that the area around the hotel is not the best. Brugata, where the hotel is situated, unfortunately attracts some unwanted elements - such as drug abusers. We are working together with the police to try and clean up in the area, but as the street is not the property of the hotel it is limited what we are allowed to do on our own. We are sorry for the inconvenience this caused you. When it comes to currency, it is standard procedure that you are charged in NOK when you are in Norway. Unfortunately there is nothing the hotel can do about this. We are sorry that you felt you did not get a good response to your complaint. We are glad that you otherwise liked the hotel, that your room was comfortable and that our location close to the city center suited your needs. It is nice to hear that the breakfast was good, and that the staff was friendly and service minded. We thank you for your visit, and look forward to welcoming you back to Thon Hotel Spectrum on another occasion! Best regards Monica Vestad Hotel Manager
Czytaj dalej
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Dwie przyjemne noce w Thon Hotel Spectrum. Mały hotel ze wspaniałym śniadaniem. Przyjazny personel. Pokój był średni / mały, ale czysty i dobrze zaprojektowany. Blisko centrum i metra, zalecane. . . . . ??
Czytaj dalej
Hotel był całkiem miły z fantastycznym śniadaniem. Ale otoczenie było bardzo złe. W nocy było głośno i musiałem spać przy zamkniętych oknach, ponieważ pod moim oknem był pub grający muzykę rockową. Obudziłem się w nocy z powodu ludzi krzyczących na ulicy. Mimo to udało mi się dotrzeć do każdego miejsca, a za rogiem jest nawet supermarket. Następnym razem wybiorę inny hotel Thon.
Czytaj dalej
Niezwykle centralne 3 minuty od dworca centralnego. Czysty i bardzo stylowy hotel. Over - the - top wybór tego, na co można sobie życzyć w bufecie śniadaniowym, nic nie zabrakło, było bardzo czyste i uporządkowane, a cały personel uśmiechnął się i powiedział dzień dobry. Na pewno wrócimy!
Czytaj dalej
Sam hotel jest całkiem w porządku. Czyste, ładne pokoje, przyjazny personel. A lokalizacja jest bardzo centralna, zaledwie pięć minut spacerem od dworca centralnego. A za rogiem jest kilka miłych barów, np. sol. Kawiarnia z barem. Ale ulica, przy której znajduje się hotel, jest zatłoczona handlarzami narkotyków, policją i bezdomnymi. Nie jest to miejsce, które poleciłbym wszystkim. Ale hej, jeśli nie jesteś zbyt wybredna w swojej okolicy, to hotel spełnia twoje potrzeby, aby dobrze się wyspać i zjeść smaczne śniadanie.
Czytaj dalej
Poprzednie
ROZPIĘTOŚĆ CEN
112 USD - 274 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
golden tulip oslo, thon hotel oslo
LOKALIZACJA
NorwegiaWschodnia DolinaOslo
LICZBA POKOI
187
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem