Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Cristal Hotel

Amatorskie (64)
Pokój i apartament (34)
Amatorskie (64)
Pokój i apartament (34)
Posiłki (11)
{"scriptFlags":null,"containerAttributes":null,"containerClass":null,"widget":{"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"moduleList":["handlers"],"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget"}}
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Restauracja
Bar/Salon
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Hotel dla niepalących
Dostępne śniadanie
Publiczna sieć Wi-Fi
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Z widokiem na port
Z pięknym widokiem
KLASA HOTELU
Lokalizacja
Pełny widok
100Idealne dla spacerowiczów
Ocena: 100 na 100
108restauracjiw obrębie 0,5 km
9atrakcjiw obrębie 0,5 km
Recenzje(26)
Oceny podróżnych
  • 111
  • 182
  • 53
  • 21
  • 17
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
kpegle_136707
10
Zrecenzowano 25 lip 2017
Przyjazny i pomocny personel, czyste pokoje, śniadanie w formie bufetu i dobra kawa! Jeśli masz samochód, poprosić o położenie Le Halle ulicy. Pierre podziemny parking - bardzo blisko i tanie jeśli musisz zostawić swój samochód na cały dzień.
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Termin pobytu: lipiec 2017
Dziękujemy, kpegle_136707
Language Weaver
62lynnea
Kumbria, Wielka Brytania
1810
Zrecenzowano 23 lip 2017
Centralne położenie w pobliżu głównych atrakcji ale pokój choć nie jest zły rozmiar widok na tył, dywany na schodach i poplamione i zmęczeni. Słychać było wszystko w sąsiednim łazienka i nie ma klimatyzacji chociaż wentylator. Łazienka była mała i prysznicem małe, ale czyste. chociaż czyste ręczniki były nieco brudny. Czuliśmy, że ten pokój był zbyt drogie dla standardowych. zestaw do parzenia kawy i herbaty z kartonu kubki i bez mleka. Nie jeść w restauracji, ale zostały zignorowane przez pracowników kiedy zadzwoniliśmy na drinka przed udaniem się do łóżka, tak to po lewej to słabe wrażenie. Nie zatrzymam się tu ponownie.
Termin pobytu: lipiec 2017
Dziękujemy, 62lynnea
Language Weaver
lesleye761
10
Zrecenzowano 23 lip 2017
Zatrzymaliśmy się na 4 dni w tym bardzo dobrze położony hotel, jedzenie w restauracji dwa razy.
Pokój był dobrze wyposażony i wygodny. Podczas gdy nie było klimatyzacji wentylator które użyliśmy w gorące dni. Jedzenie w restauracji było dobrze przygotowane z szerokim wyborem. Siedzieliśmy na zewnątrz z widokiem na rzekę - bardzo relaksujące.
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Termin pobytu: lipiec 2017
Dziękujemy, lesleye761
Odpowiedź od użytkownika cristalhotel49 (Propriétaire) z obiektu Cristal Hotel
Odpowiedź udzielona 26 lip 2017
Dear Guests, Thank you for your nice message. We are glad that you enjoyed your stay with us. Best regards.
Language Weaver
Sarah C
Gloucester, Wielka Brytania
440146
Zrecenzowano 12 cze 2017
Nie zatrzymuj się w gospodarce ROM. czwartym piętrze, brak windy, dość stromych schodów, bez okna, bez otwierania świetlik, na początku czerwca wentylator musiał zatrzymać się na przez cały czas w pokoju. Poza tym pokój był w porządku, mała, ale funkcjonalna łazienka i czysty, schludny pokój, który był sprzątany codziennie. Lokalizacja jest doskonała, ale nie więcej plusów niż brak świeżego powietrza! Aby umieścić w kontekście zapłaciliśmy tyle samo na 3 noce w tym hotelu, ponieważ my, tydzień później, na 3 noce w 5-gwiazdkowym hotelu, w tym śniadanie. na pewno są lepsze opcje w Saumur!
Termin pobytu: czerwiec 2017
Dziękujemy, Sarah C
Odpowiedź od użytkownika cristalhotel49 (Propriétaire) z obiektu Cristal Hotel
Odpowiedź udzielona 25 lip 2017
Dear Guests, Thank you for your message. We are sorry that you were disappointed by the economy room. Please understand that the low price matches the confort of the room. Please note that our hotel also has beautiful and confortable rooms with view on the river at a slightly higher price. Best regards.
Language Weaver
Lisa A
122
Zrecenzowano 19 maj 2017z urządzeń przenośnych
Zrobiliśmy rezerwację w tym hotelu na zbyt rozsądne ceny. Nie spodziewaliśmy się pokój na 5. piętrze w jednym oknie około 40 cm kwadratowych który na niebie. Gdyby był to ogień nie sprawiło, że było się żywcem. Nie było wentylacji w pokoju i gdy padał deszcz musieliśmy mieć okien. Każdego ranka, gdy obudził się Taki jak zastosowany na świeżym powietrzu.

Powinniśmy wiedzieć, kiedy papier toaletowy był wymienione jako jeden z udogodnień, które ten pokój był zdesperowany.

Reszta hotelu wydawało się świetne, ale nie zatrzymuj się w ekonomiczny - wspólny pokój w hostelu to 1, 000 razy lepsze.
Termin pobytu: maj 2017
Dziękujemy, Lisa A
Odpowiedź od użytkownika cristalhotel49 (Gérant) z obiektu Cristal Hotel
Odpowiedź udzielona 25 lip 2017
Dear Guests, thank you for choosing Cristal Hotel for your stay in Saumur. Thank you for your message. We are sorry you booked on this website that doesn’t provide much information to its customers. If you had booked on our website, you would have found the full description of the room including stairs, skylight, etc.... In this case, please understand that the low price of the economy rooms matches the comfort of the room. Best regards.
Language Weaver
Poprzednie
Pytania i odpowiedzi
Uzyskaj szybką odpowiedź od personelu i byłych gości obiektu Cristal Hotel.
Uwaga: pytanie zostanie opublikowane na stronie Pytania i odpowiedzi.
Prześlij
Wskazówki dotyczące publikacji
ROZPIĘTOŚĆ CEN
62 USD - 109 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
cristal logis de france hotel
LOKALIZACJA
FrancjaKraj LoaryZachodnia Dolina LoarySaumur
LICZBA POKOI
23
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem