Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn Maidstone Town Centre Hotel

Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Restauracja
Bar/Salon
Dostęp dla niepełnosprawnych
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Płatny Internet
Hotel dla niepalących
Publiczna sieć Wi-Fi
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Klimatyzacja
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Na podróż służbową
Zlokalizowany w centrum
KLASA HOTELU
Lokalizacja
Pełny widok
82Dobre dla spacerowiczów
Ocena: 82 na 100
204restauracjew obrębie 0,5 km
77atrakcjiw obrębie 0,5 km
Recenzje i nie tylko
839recenzji
32zdjęcia
17pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 477
  • 272
  • 54
  • 19
  • 17
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Wyświetl recenzje, w których pojawiają się następujące słowa:
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Instrukcje dotyczące parkingu są tak samo przejrzyste, jak błoto. Kiedy próbowaliśmy zapłacić, znaki mówią, że płacą przy maszynie. Nie ma maszyny. Zapytaliśmy w recepcji i powiedziano nam, że musimy umieścić nasz reg w iPadzie na biurku. Po przyjeździe mieliśmy już wpisany rejes
Czytaj dalej
Dobry hotel, wyposażenie w porządku, dobra lokalizacja. Czystość z ogólnie dobrym wyposażeniem, ale trzeba dodatkowo zapłacić za parking, który nie jest dobrze oznakowany na jednokierunkowej drodze, łatwo go przeoczyć, ale łatwo można go obejść. Szybkie wi - fi kosztuje dodatkowo
Czytaj dalej
Poręczny dla centrum miasta. Parking 5. Pokój w starym stylu, ale czysty. Czy to, co mówi na puszce. Śniadanie jest zgodne z innymi, w których przebywałem. Dużo możliwości wyboru i tyle, ile można zjeść. Personel jest pomocny.
Czytaj dalej
+3
Niedawno zatrzymałem się w tym hotelu na dwie noce w interesach Spółki. Jest to bez wątpienia jeden z najlepszych hoteli Premier Inn, w których przebywałem. Personel był zawsze pomocny. Mój pokój był nieskazitelny i czysty. Jedzenie było bardzo dobre i zjadłem wszystkie moje posi
Czytaj dalej
To jeden z moich ulubionych Premier Inns, jest nowoczesny, świeży i super czysty. Personel jest wydajny i super przyjazny. To jest mój drugi pobyt i jeden z najcichszych hoteli, w jakich kiedykolwiek byłem. Nie mogę się doczekać powrotu.
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłki
Room 126
Room 126
Hi I was wondering if you clean the rooms on request or regularly ? And the reason in ask is because after a hard day at work I have come to my room and the towels are still in the bath the bed was not made and I feel I must have done something wrong ? I didn’t leave any notes to not clean my room and tbh I do not understand what I have paid for now. I’m not one to complain usually but this is absurd !!! I am polite professional and understand that sometimes mistakes happen but nobody can give me any response and I guess you’re not going to offer me a refund either so I ask again why when I saw the cleaning people on my floor and I left this morning at 835 had they not attempted to make the effort ?
Hi Khalid M, I am sorry to hear this happened to you and I'm sure it was nothing you did wrong. As you say: sometimes mistakes happen and I am sure this is one of those occasions. Our reception team are available 24/7 so if you have any issues whilst staying with us or at any other Premier Inn, please raise them with the team at the time and we'll be happy to help. Kind Regards, Steve
0 głosów
Hi Is the breakfast included with the room reservation or you have to pay for it separately? Thanks
Hi Nadia B, Thank you for your question. Breakfast is not included in the reservation price, however, for just £9.50 per person you can enjoy the all-you-can-eat full Premier Breakfast! Kind Regards, Steve Premier Inn Maidstone Town Centre
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
I reserved a double room (July 14) for 5 nights. How can I confirm that it will have a king bed and not be a small double bed. Can you confirm bed size for a "Double Room". I don't see an email address where I can ask you about this for my specific reservation and prefer not to phone you from the US.
On the website it says - You’ll now find our luxury kingsize* Hypnos bed in every hotel. Each mattress has a thousand pocket springs to keep you fully supported, while our cosy mattress topper helps to regulate your body temperature.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Please can you advise re parking. Where do you park and how much is it?
Hi Ske, Thank you for your question. We have a car park for our guests for which we charge £5 per night. -Steve
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Is it possible to leave a bag at the hotel before the check in time? and on the day after checking out? When is check out time?
Yes, we can your store your luggage in our luggage room. Check-out is at 12:00. -Steven Premier Inn Maidstone Town Centre Team
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Poprzednie
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
49 USD - 125 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaMaidstone
LICZBA POKOI
99
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem