Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn Brighton City Centre Hotel

Amatorskie (198)
Pokój i apartament (95)
Posiłki (17)
Certyfikat jakości
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Certyfikat jakości
Udogodnienia obiektu
Restauracja
Bezpłatny Internet
Bar/Salon
Dostęp dla niepełnosprawnych
Hotel dla niepalących
Personel znający wiele języków
Płatna sieć Wi-Fi
Płatny Internet
Publiczna sieć Wi-Fi
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Pokoje dla niepalących
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Zlokalizowany w centrum
Dla rodzin
KLASA HOTELU
Recenzje i nie tylko
2 971recenzji
201zdjęć
51pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 1 387
  • 1 091
  • 318
  • 110
  • 65
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
, zarezerwowaliśmy w tym hotelu na 29 i 30 sierpnia 2018, mieliśmy jeden dobry sen, następny Byliśmy obudzeni przez piłowanie hamowanie i wiercenie,,, to trwało aż do 2 rano do tego czasu miałem zadzwoniłem do recepcji 3 razy i zostałem odstrzelony,, Finnally nie będąc w stanie
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika WhitbreadHotels (Guest Relations) z obiektu Premier Inn Brighton City Centre Hotel
Odpowiedź udzielona 19 wrz 2018
Hi Maureen Thanks for taking the time to share your review. It's a shame to read of the noise disturbance you experienced during your stay and that you weren't made aware of this prior to your stay and that the team were unable to assist in providing an alternative room for you, it may be that they were fully booked and so couldn't provide a quieter room. I've raised your feedback with the Hotel Management so they can follow this up with their team and implement any retraining and actions so as to ensure guests are made aware of any such works nearby so they're given the chance to look at alternative locations if preferred. We hope this hasn't put you off booking with us in future. Kind Regards Amy
Czytaj dalej
zaczynając od ceny przystępnej i rozsądnej, odpraw się sprawnie i pomocny personel Pokoje dobrej wielkości czyste prześcieradła czyste łazienki tylko powstały nie było to właściwe, jeśli wszystko warte swojej ceny to najlepsza lokalizacja w samym centrum miasta.
Czytaj dalej
Pobyt w Brighton Premier Inn w weekendowy weekend bankowy. Con powietrza w pokoju. Biorąc pod uwagę głośny wentylator, więc nie może pozostać w łóżku. Windows się nie otworzył. Pokój wychodził brudne i brudne ładowanie Bay Area. Mnóstwo śmieci w załadunku Bay Area. Pokój nie
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika WhitbreadHotels (Guest Relations) z obiektu Premier Inn Brighton City Centre Hotel
Odpowiedź udzielona 18 wrz 2018
Hi Phil, Thanks for your review. I am sorry to hear you did not enjoy your experience staying with us as it was not up to the standards you were expecting. We aim to ensure every stay is perfect and so I apologise we let you down on this occasion. It is disappointing to hear that you did not fully enjoy your stay with us over the Bank Holiday due to the issues you experienced with the air con, noisy fan and cleanliness during your stay. This certainly doesn't sound like the experience we would expect. Please be assured I've passed your feedback on to the Manager of the hotel to look into with our House Keeping team to ensure our high standards are constantly being met and your experience is not repeated. In future, our Reception desk is manned 24/7 and so we would encourage you to speak with the team during your stay if you have any issues. Once again I apologise for the disappointment caused and hope to welcome you to one of our other hotels again in the future. Kind regards, Rebecca
Czytaj dalej
Po pierwsze parking, nie 10 minut spacerem od hotelu i dość tanie w Brighton ze względu na hotel 36 £ na 3 noce. Nie ma wczesnego zameldowania tutaj, ponieważ przyjechaliśmy wcześnie rano, więc musiałem czekać do 2 godziny i kiedy zameldowanie było sprawnie zrobione. Pokój był
Czytaj dalej
Bardzo słabe, ponieważ byliśmy po drugiej stronie Premier Inn sieci od lat i są naprawdę jej zwolenników. Pokój był, jednym słowem, brudny! Klimatyzacja była uszkodzona więc że dostarczane fanów jednak te były obrzydliwe i wyraźnie nie był odkurzony w ostatnich miesiącach. To
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika WhitbreadHotels (Guest Relations) z obiektu Premier Inn Brighton City Centre Hotel
Odpowiedź udzielona 18 wrz 2018
Hi Brendy, Thanks for your review. I am sorry to hear you did not enjoy your experience staying with us as it was not up to the standards you were expecting. We aim to ensure every stay is perfect and so I apologise we let you down on this occasion. It is disappointing to hear that the cleanliness of your room was not up to the standard we would expect. Our House Keeping team complete a full service before every check-in and so should be fresh and clean when you arrive. It is sad to hear you felt the general cleanliness was poor. Please be assured I've passed your feedback on to the Manager of the hotel to look into with our House Keeping team to ensure our high standards are constantly being met and your experience is not repeated. In future, our Reception desk is manned 24/7 and so we would encourage you to speak to the team if you have any issues during your stay whilst you are in-house. Once again I apologise for the disappointment caused and hope to welcome you to one of our other hotels again in the future. Kind regards, Rebecca
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plażaPlace zabaw
Decent size room and bed
Bathroom
Bedroom
the room
The bath with candles
PoprzednieNastępne
12345619
Hi, My son would be staying in your hotel for 2 nights in Dec 1st week. Wanted to know, do your provide bathing towels in your room?
Yes, white bath and hand towels are included in the room
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Hi, what car park is best, and closest? And how much is it? I presume the hotel validate it so you get a cheaper rate?
NCP north street £12 a night if you pay at the hotel
2 głosy
Pokaż wszystkie odpowiedzi
I would order a taxi to be on the safe side ....although relatively safe best not to risk it for the sake of a few pounds . I'm sure reception can organise one for you .
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Is there any parking for premier inn guest
Yes they have a car park behind the hotel you have to pay but get a discount from reception
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Definitely can walk in and purchase - not sure about time - certainly runs till 10am but had a feeling it might actually be 11am at the weekend.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
12345611
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
66 USD - 175 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
INNE NAZWY
premier inn brighton city centre hotel brightonbrighton premier innbrighton inn premier travel
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaBrighton and HoveBrighton
LICZBA POKOI
160
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem