Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Grand Hotel

Odwiedź witrynę hotelu
Amatorskie (803)
Pokój i apartament (235)
Posiłki (55)

Informacje

Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Basen
Bezpłatny parking
Obsługa pokojowa
Restauracja
Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń
Bezpłatny Internet
Bar/Salon
Spa
Śniadanie w cenie
Basen kryty
Basen odkryty
Basen podgrzewany
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu
Czyszczenie chemiczne
Dostęp dla niepełnosprawnych
Dostępne śniadanie
Hotel dla niepalących
Jacuzzi
Konsjerż
Personel znający wiele języków
Pokój bankietowy
Pomieszczenia konferencyjne
Publiczna sieć Wi-Fi
Sale konferencyjne
Sauna
Usługi pralnicze
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Pokaż więcej
Cechy pokojów
Apartamenty
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Pokoje z udogodnieniami dla osób niepełnosprawnych
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Klasyczny
Zabytkowy hotel
KLASA HOTELU
Łącza dotyczące hotelu
Odwiedź witrynę hotelu
2 891recenzji
920zdjęć
13pytań z odpowiedziami
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 890
  • 932
  • 572
  • 299
  • 199
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Więcej języków
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Świętowaliśmy nasze Złote Wesele w zeszły piątek i myśleliśmy, gdzie lepiej niż Grand Hotel na lunch. Byliśmy tam kilka razy na uroczystości i zawsze bardzo podobało nam się to doświadczenie. Mój syn, który jest zawodowym muzykiem, zapytał kelnerkę, czy mógłby zagrać The
Czytaj dalej
Dobre punkty - Zarezerwowaliśmy przez rezerwację. com i nie zdawałem sobie sprawy, że mieliśmy zarezerwowany pokój rodzinny, ale był piękny, nie mogliśmy nic zarzucić pokoju na nic i mieliśmy absolutnie wspaniały widok! Cały personel hotelowy, z którym się zetknęliśmy, był
Czytaj dalej
Piękny weekend z przyjaciółmi. Personel bardzo pomocny, uprzejmy i pomocny. Wszelkie drobne problemy lub prośby, chociaż bardzo niewiele zostało rozwiązanych niezwłocznie. Z pewnością polecam i zdecydowanie zarezerwuję w tym hotelu ponownie jako mój pierwszy wybór, gdy
Czytaj dalej
Zdecydowanie nie gdzieś, zatrzymałbym się ponownie. Znaleziono miejsce parkingowe, ale hotel znajduje się naprzeciwko pociągu, więc świetna opcja, jeśli podróżujesz pociągiem. Personel był bardzo przeciętny, mój kolega miał problem, a poziom obsługi, który otrzymała, był bardzo
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się tu na krótką przerwę na 2 noce łóżko i śniadanie w małym pokoju dwuosobowym, który był mały, ale w przeciwieństwie do innych recenzentów komentarze pokój, który mieliśmy był bardzo czysty i wygodny, en-apartament był trochę przestarzały, ale bardzo czysty.
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartamentPosiłkiBasen i plaża
Profesjonalne zdjęcia zrobione na zlecenie redaktorów strony TripAdvisorThe Grand Hotel
The Standard Room at The Grand Hotel
Our view
view from out room at the grand
Bath & shower
PoprzednieNastępne
12345647
Train station is ideal , 2 min walk . Lovely hotel & staff enjoy 😊
2 głosy
Pokaż wszystkie odpowiedzi
I really don’t know, the accommodation was good although a little dated but it is a very old hotel and clean, breakfast was good, just the evening meal was not up to our expectations, there are a number of good restaurants within walking distance but you have to book, Rock fish restaurant was really good. Hope this is helpful
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Don't waste your money stayed there two weeks ago august 2017 pool area very run down rusty railings over priced drinks at pool bar which you can only pay cash for.
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Hi, are there many nice restaurants near by the hotel? X
First of all i would say try the hotel restaurant the food is very good. Bistro Pierré is a 10 minute walk from the hotel, it faces the beach just before Rock Walk. The only other places i know that are good are: The Elephant & Number 7 Fish Bistro both are located at Beacon Terrace. These restaurant's are around the inner harbour so around a half an walk. Hope this helps you and you have a good time.
2 głosy
Pokaż wszystkie odpowiedzi
Dear Joanne C, Thank you for your question. We do not have 'refurbished rooms' per se, but all of our rooms are kept in good condition, and re-decorated periodically. We do have dog friendly rooms, and whilst the cleanliness and room standard are the same regardless, If you contact Reception or Reservations, they can take your request and action it directly. Kind regards
1 głos
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
123
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
84 USD - 219 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaAngielska RiwieraTorquay
LICZBA POKOI
132
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem